به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه نیازی مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در حوزه صنایع دستی و کشاورزی تاکنون ۱۱ استاندارد بومی اجرا شده است.
وی گفت : این استاندارد ها شامل استانداردهای زیرگیوه پارچهای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، تنبور (دو مورد)، نان برنجی، نان خرمایی، اسانس چویر، ارغوان بافی، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود است که توسط کارشناسان اداره کل استاندارد کرمانشاه تدوین و اجرا شده است.
نیازی با اشاره به اینکه تاکنون ۲ واحد تولید کننده نان برنجی به عنوان برند استان کرمانشاه موفق به اخذ پرونده کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل شده اند گفت: تلاش میشود با راهنماییهای فنی و مشاورههای تخصصی اکثر واحدهای نان برنجی استان برای فرآیند استاندارد سازی تحت پوشش قرار گیرد.
انتهای پیام/د