به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛هر قدر که اصرار دونالد ترامپ بر ادامه دوستی با ولادیمیر پوتین بیشتر میشود، به نظر میرسد پروندههای سیاسی اخلاقی علیه رئیس جمهور آمریکاهم جنجالیتر میشود.
حالا بازرس ویژه تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا و تبانی کارزار انتخاباتی ترامپ با مسکو، میخواهد با «کریستین دیویس» صحبت کند؛ کسی که سال ۲۰۱۳ به دلیل فروش مواد مخدر زندانی شد و به دلیل اقداماتی از قبیل: مرتبط کردن زنان روسپی با مردان هوسباز در نیویورک، توسط برخی رسانهها ملقب به «زن بدنام منهتن» شده است.
دیویس گفته، تیم مولر با وکیل او تماس گرفته و خواستار صحبت دیویس با بازرسان این تیم شده است. به گفته دیویس، یک نماینده تیم مولر حتی به وکیل اش درباره احتمال صدور احضاریه صحبت کرده و در نتیجه او پذیرفته است که با این تیم صحبت کند. بازجویی از دیویس احتمال دارد با موضوعات پول شویی یا فعالیتهای مشکوک مالی و ساختمان سازی ترامپ در نیویورک یاحتی روابط جنسی با دونالد ترامپ ارتباط داشته باشد.
بیشتر بخوانید:اطلاعات تیم مولر در اختیار جمهوریخواهان قرار گرفت
اما طبق گزارش ام اس ان، خود دیویس ضمن ابراز تعجب درباره تماس این تیم تحقیقاتی با او، گفت: «برای من خیلی ناگهانی و ناراحت کننده است که آنها درباره تبانی با روسیه به سراغ من بیایند چرا که من هیچ چیزی در این باره ندارم». او گفت که چهار تن از افرادی که برای «راجر استون» مشاور پیشین کارزار ترامپ کار کرده بودند، توسط تیم تحقیقاتی مولر احضار شدند که یکی از این چهار نفر خود اوست، اما در کارزار ۲۰۱۶ ترامپ نقش و حضوری نداشته چرا که او در این زمان، در زندان بوده است. دیویس در سال ۲۰۱۳ به دلیل فروش مواد مخدر دستگیر شد و تا ماه می ۲۰۱۶ در زندان بود.
وی پیشتر در نیویورک به اتهام مسائل مربوط به ارتباط دادن زنان روسپی با مردان، به چندین ماه حبس محکوم شده بود. همزمان پلیس فدرال آمریکا، اف بی آی، مدارک مربوط به تحقیقات، نظارت و شنود مکالمات مشاور پیشین ستاد انتخاباتی ترامپ، در جریان پرونده «دخالتهای روسیه» در انتخابات ۲۰۱۶ را در اختیار همگان گذاشت.
این مدارک نشان میدهد افبیآی بر این عقیده بود که کارترپیج با «دولت روسیه همکاری و توطئهچینی میکرد». پلیس فدرال آمریکا، همچنین به دادگاه گفته از منظر آنها پیج به منظور انجام کار برای دولت روسیه انتخاب شده بود.
واکنش ترامپ به «فایل صوتی»
اما ترامپ نیز ساعاتی پس از انتشار خبری مبنی بر وجود فایل ضبط شده درباره تلاش او برای لاپوشانی رسوایی فساد جنسی، به این خبر واکنش نشان داد. «مایکل کوهن» وکیل شخصی رئیسجمهور آمریکا دو ماه قبل از انتخابات سال ۲۰۱۶، مکالمه خودش با ترامپ را که درباره پرداخت حقالسکوت به مک دوگال مدل سابق مجله «پلیبوی» برای جلوگیری از افشاگریهای او درباره روابط جنسیاش با ترامپ بوده است، ضبط کرده بود.
مکدوگال مدعی است که حدود یک سال با ترامپ دوستی و رابطه جنسی داشته است آن هم دقیقا در دورانی که ملانیا ترامپ، همسر ترامپ پسرشان را باردار بود. پیش از این نیز یکی از بازیگران فیلمهای مستهجن با نام استورمی، روایت مشابهی داشته، اما پرونده وی در پیچ و خم تحقیقات متوقف شده است. مضاف بر این که وی هفته گذشته توسط نیروهای پلیس در یک کلوب شبانه دستگیر شد.
گفته میشود این دستگیری برای اختلال ایجاد کردن در رویه شکایت استورمی بوده است. حالا ترامپ در توئیتر خود نوشته است: «غیرقابل تصور است که (ماموران) دولت (صبح زود) به دفتر یک وکیل یورش ببرند. تقریبا چنین چیزی شنیده نشده است. آن چه حتی بیشتر از این، غیرقابل تصور است این است که یک وکیل شروع به ضبط مکالمه خود با موکل اش کند، چنین کاری اصلا شنیده نشده و شاید غیرقانونی است.
خبر خوب آن است که رئیسجمهور محبوب شما اصلا هیچ کار اشتباهی انجام نداده است». به هر حال این فایل صوتی، نمایانگر خطراتی است که کوهن اکنون ممکن است برای ترامپ ایجاد کند. او که زمانی کلیددار بسیاری از رازهای ترامپ محسوب میشد، حالابیش از پیش به سمت همکاری با دادستانها علیه رئیسجمهور متمایل شده است.
ترامپ همچنین در حالی که اظهاراتش در کنفرانس خبری مشترک او با پوتین حتی صدای هم قطارانش را درآورده است، در اظهارنظرهایی تازه سعی کرد موضوع فشارهای روسیه به دولت اش را موضوعی انتخاباتی و ساخته شده توسط دموکراتها جا بزند. دونالد ترامپ در توئیت اول خود، باز هم موضوع تحقیقات درباره روسیه در آمریکا را «ساحره گیری» خواند و نوشت: «این ساحِرهگیری متقلبانه را ۱۳ دموکراتِ عصبانی رهبری میکنند و حالا چهار نفر دیگر هم به آنها اضافه شدند.
یکی از آنها شخصا در کاخ سفید اوباما کار میکرد». رئیسجمهور آمریکا ادامه داد: «به نظر میرسد که هدف، آسیب زدن به فرصتها و شانسهای حزب جمهوری خواه در انتخابات نوامبر است. این بهانهگیری دموکراتها درباره شکست در انتخابات ۲۰۱۶، هرگز پایان نمیپذیرد». اشاره او به انتخابات میاندورهای ۶ نوامبر (۱۵ آبان) میاندورهای کنگره است که قرار است برای انتخاب همه ۴۳۵ عضو مجلس نمایندگان و ۳۴ عضو از مجموع ۱۰۰ عضو سنای این کشور رایگیری شود.
این اظهارنظر در حالی مطرح شده که تحقیقات تیم «رابرت مولر» بازرس ویژه درباره دخالت روسیه در انتخابات و تبانی کارزار ترامپ با مسکو اوج گرفته است و برخی قانون گذاران ارشد کنگره آمریکا به رئیسجمهور درباره هرگونه اقدام برای پایان دادن به این تحقیقات هشدار دادهاند.
منبع:خراسان
انتهای پیام/