به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علیرضا حاجیونی صبح یکشنبه در مراسم سالگرد تاسیس بخش خون در بیمارستان شهدای خلیج فارس، توجه ویژه به بیماران تالاسمی و شیمی درمانی را یک امر مهم دانست و اظهار داشت: در راستای بهبود خدمات درمانی بیمارستان راهکارهای مهمی مد نظر است.
رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر خاطرنشان کرد: همه خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی و تهیه داروهای شیمی درمانی و خدمات پرستاری در این مرکز بصورت رایگان انجام میشود.
مدیرگروه و فوق تخصص بیماریهای سرطان نیز در این مراسم گفت: بخش هماتولوژی و مدیکال آنکولوژی از سال ۱۳۸۶ در بیمارستان امیرالمومنین نهاجا و به دنبال آن از سال ۱۳۹۳ به عنوان تنها مرکز درمانی و تشخیص سرطان در بیمارستان شهدای خلیج فارس شروع به فعالیت کرده است.
محمدرضا روان بد اظهار داشت: سعی بر این است که در کنار اساتید بخش آنکولوژی و پرستاران مجرب همه فعالیتهای تشخیصی درمانی، تزریق داروهای شیمی درمانی و تزریق داخل نخاعی و گرفتن نمونه مغز استخوان در بیمارستان شهدای خلیج فارس هم تراز سایر مراکز درمانی کشور انجام شود.
این فوق تخصص عنوان کرد: در بخش آنکولوژی بیمارستان شهدای خلیج فارس انواع سرطان خون شامل لوکمی، لنفوم و میلوما و تومورها مثل ریه، پروستات، روده، سینه، رحم، مغز استخوان و معده تحت درمان قرار میگیرد.
فوق تخصص خون و بیماریهای سرطان بیان کرد: از جمله نقاط قوت این مرکز تشخیص سرطان خون کمتر از ۲۴ ساعت بعد از مراجعه بیمار به بیمارستان است. تعداد کم تخت بستری و کمبود نیروی مجرب پرستاری از نکاتی است که برای بهبود خدمات درمانی باید مدنظر مسئولین محترم قرار گیرد.
وی ادامه داد: اگرچه تاکنون با تلاش بیوقفه اساتید و پرسنل اجازه داده نشده که کمبودهای فوق خللی در مسیر درمان بیماران ایجاد کند، اما بیم آن میرود که باتوجه به افزایش تعداد مراجعین و لزوم ارتقای خدمات در صورت عدم تامین تخت بستری و نیروی کافی، خدمات این بخش دچار اختلال شود.
در پایان رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس به رسم یادبود لوح تقدیری را به اساتید محترم و پرسنل بخش خون تقدیم کرد.
انتهای پیام/م