وی با اشاره به اینکه در حال حاضر داروهای نوترکیب بسیاری در کشور تولید میشود، اظهار کرد: امروز 30 داروی جدید در کشور تولید میشود و میتوانیم به کمک شرکتهای دانشبنیان و شتابدهندههای خصوصی 3 درصد از بازار جهانی را بدست بگیریم و در منطقه رتبه اول را کسب کنیم.
قانعی با بیان اینکه در داروسازی حمایت بخش خصوصی بسیار زیاد بوده است، گفت: ما توانستهایم به کمک بخش خصوصی در حوزه دارویی موفقیت بسیاری را کسب کنیم.
دبیر ستاد زیستفناوری در خصوص ساخت واکسن در ایران گفت: زمانی به کشور هند برای ساخت واکسن آموزش میدادیم اما امروز خودمان یکی از خریداران واکسن از کشور هند شدهایم، باید کاری کنیم تا صنعت واکسنسازی در کشور هم به دست بخش خصوصی بیفتد.
وی ادامه داد: سالانه میلیاردها تومان در انیستیوپاستور خرج میکنیم اما هنوز نتوانستهایم واکسن جدیدی در آنجا تولید کنیم اما میبینیم که بخش خصوصی در عرض 4 سال توانسته است دهها محصول جدید تولید کند.
قانعی با بیان اینکه باید برای تولید واکسن به سمت بخش خصوصی برویم، گفت: در پاستور به صورت تفریحاتی واکسن تولید میکنیم اما شرکتهای دانشبنیان به کمک مدلهای جدید توانستهاند واکسنهای مناسبی را در کشور تولید کنند.
دبیر ستاد زیستفنآوری در خصوص همکاریهای که معاونت علمی و فنآوری و وزارت بهداشت باید داشته باشند، اظهار کرد: اگر این دو نهاد دست به دست یکدیگر دهند، میتوانیم از فضای تحریم و ناامیدی عبور کنیم.
قانعی در خصوص اعتباراتی که به زیستفنآوری تعلق گرفته است، گفت: اعتبارات جدید و خوبی برای بیوتکنولوژی تخصیص داده شده است که اگر همکاریهای متناسبی هم بین معاونت و وزارت بهداشت انجام شود، شاهد رشد این حوزه خواهیم بود.
وی در خصوص صنعت داروسازی و بیوتکنولوژی گفت: ما به کمک اقدامات جدید داروهایی را تولید کنیم که بتواند صنعت بیوتکنولوژی و دانشگاهها را به یکدیگر وصل کند.
انتهای پیام/