همکاری وزارت بهداشت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان/ موفقیت‌های حوزه بیوتکنولوژی مدیون برنامه‌ریزی‌های مناسب است

وطن‌پور گفت: در حال حاضر ۳۳ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند و ۲۵ درصد آن‌ها هم در حوزه بیوتکنولوژی هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  حسین وطن‌پور رئیس دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت در مراسم بازدید از یک شرکت و شتاب‌دهنده دارویی با بیان اینکه امروز کشور در حوزه بیوتکنولوژی برنامه‌ریزی‌های خوبی را انجام داده است، گفت: به وسیله برنامه‌ریزی‌های مناسب می‌توانیم به خود ببالیم زیرا توانسته‌ایم در حوزه بیوتکنولوژی به موفقیت‌های خوبی دست یابیم.

رئیس دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت در خصوص توسعه دانشگاه‌ها در کشور اظهار کرد: مراکز آموزشی در زیست‌بوم نوآوری توانسته‌اند رشد خوبی داشته باشند همچنین وزارت بهداشت کمک‌های متفاوتی را به مراکز تحقیقاتی می‌کند.

وی با اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه سلامت گفت: در حال حاضر 33 درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند و 25 درصد آنها هم در حوزه بیوتکنولوژی هستند که برای آنها تسهیلات خوبی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی قرار داده شده است.

وطن‌پور در رابطه مراکز رشد دانشگاهی گفت: تعداد 450 شرکت دانش‌بنیان در مراکز رشد دانشگاهی مستقر هستند و وزارت بهداشت با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به دنبال حمایت از این شرکت‌ها است.

ورود شرکت‌های دانش بنیان به  پارک‌های علمی فن‌آوری 

رئیس دفتر توسعه فن‌آوری وزارت بهداشت با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت در پارک‌های علمی فن‌آوری وارد می‌شوند، گفت: هماهنگی و ارتباط خوبی میان وزارت بهداشت و وزارت علوم وجود دارد که به واسطه آن شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند در پارک‌های علمی فن‌آوری مستقر شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار