به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ بهادیوند چگینی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان در جلسه انسجام مدیران آب و برق با نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: ۷۰ درصد از مشترکان شرکت توزیع نیروی برق تولیدی و صنعتی هستند که ۶۰ میلیارد تومان به این شرکت بدهی دارند.
پویا مدیر عامل شرکت آب منطقهای هم در این جلسه با بیان اینکه قیمت تمام شده تولید با تعرفه آب و برق هم خوانی ندارد، از نمایندگان مجلس خواست به مشکلات بحران مالی آب و برق توجه داشته باشند.
بابایی صالح نماینده مردم بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی هم گفت:باید برای حل مشکل کمبود آب و برق از ظرفیتهای استان مانند پنلهای خورسیدی و بادی استفاده کرد.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز درمجلس شورای اسلامی هم گفت:کشور در شرایط بحران و ویژه به سر میبرد، اما عملکرد مدیران در شرایط ویژه نیست و فقط شرایط ویژه برای مردم است.
زر آباددی افزود: هر چند در اجرای پروژهها کم کاری شده است، اما پیگیر آب سد طالقان و شاهرود هستیم.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت:تفاوت ساعتهای قطع برق بین استان زنجان و قزوین باید بررسی شود و با توجه به اینکه استان ظرفیت تولید بیشتری دارد چرا خاموشیها بیشتر از زنجان است.
طاهر خانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی هم گفت:مدیران استانی به دنبال راه کارهای علمی و فنی باشند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز درمجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات صنعت آب و برق گفت:از تصمیم گیریهای جزیرهای پرهیز کنید و در تعامل و همکاری باید موانع را از پیش رو برداشت.
محمدی افزود: آب زیادی در بخش کشاورزی صرف میشود که باید با آبیاری تحت فشار جایگزین شود.
مدیربرق منطقهای زنجان هم گفت: ۵ هزار مگاوات کمبود تولید برق در کشور داریم و با افزایش یک درجه دما، هزار و ۷۰۰ مگاوات باید برق بیشتری تولید شود.
الله مرادی افزود:تغییر ساعتهای اداری تا کنون ۲ هزار مگاوات صرفه جویی برق را در بر داشته است.
مدیربرق منطقهای زنجان گفت:اگر در مصرف برق صرفه جویی نشود ، خاموشیهای سال آینده بیشتر خواهد بود.
مدیر عامل نیروگاه شهید رجایی هم گفت:صنعت برق نیاز به حمایت مالی دارد و برای تولید نیازمند تسهیلات هستیم.
فرهور افزود:با افزایش دما هزینههای تولید برق هم بیشتر شده است.
انتهای پیام/