حسین نحوی نژاد معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه تولیدکنندگان داخلی وسایل کمک توانبخشی معلولان مثل ویلچر و سمعک به توانمندی قابل قبولی رسیدهاند و تولیدات آنها میتواند نیاز جامعه معلولان را تأمین و رضایت آنها را جلب کند، اما همچنان نسبت به واردات این وسایل اقدام میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور در قبال وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور مجموعهای کوچکتر و ضعیفتر است و وزارتخانههای فوق باید در راستای حمایت از تولید کنندگان داخلی و در ایجاد محدودیت برای وارد کنندگان وسایل کمک توانبخشی که مشابه داخلی دارند، قدم بردارند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت که به تازگی به تصویب رسیده است از سوی معاون اول رئیس جمهور صورت گرفته و امیدواریم در جلسات مشترک بتوانیم معضل واردات بی رویه وسایل کمک توانبخشی را بررسی و مرتفع کنیم.
نحوی نژاد یادآور شد: در حال حاضر ویلچرهای بی کیفیت از کشور چین و تایوان و البته بدون ارز دولتی وارد کشور میشود و قیمت نهایی آنها برای وارد کننده ناچیز تمام شده و صرف دارد، به همین دلیل با قیمت کمتری از تولیدات داخلی در اختیار متقاضیان معلول قرار میگیرد و این امر تولید کنندگان داخلی که از طرف مسئولان حمایت نمیشوند را متضرر کرده است.
بیشتر بخوانید:۸۰ درصد وسایل توانبخشی معلولان در داخل تولید میشوند
وی اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت که از تعادل بازار خبر دارد، باید بر موضوع واردات وسایل کمک توانبخشی نیز نظارت کند و از وارد کردن اقلامی که مشابه داخلی دارند، جلوگیری به عمل آورد.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: تولید کنندگان داخلی وسایل کمک توانبخشی معلولان نیازمند تقویت هستند و حمایت این گروه بر عهده مسئولانی است که میتوانند در ایجاد محدودیت برای وارد کنندگان به وضع قوانین بپردازند.
انتهای پیام/