دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به مصرف مواد مخدر در روستا‌های دلفان به‌صورت آزادانه در محافل عمومی گفت: طرح نظام مراقبت از همه مقاطع تحصیلی برای دانش‌آموزان دلفانی اجرا شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛  مجتبی بیرانوند، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: شهرستان دلفان یکی از شهرستان‌هایی است که مصرف مواد مخدر در آن عمومیت داشته و مردم اغلب در روستا‌ها به‌صورت آزادانه و در محافل عمومی آن را مصرف می‌کنند.

وی افزود: بر اساس اقدامات انجام‌شده طی مداخلاتی که صورت گرفت با مصوبات شورای مواد مخدر این شهرستان با همکاری مردم مصرف عمومی مواد مخدر در سطح روستا‌ها به‌صورت کامل منع شد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان عنوان کرد: همچنین مراکز اقامتی میان‌مدت در این شهرستان تعطیل شدند و ۳۷ هزار نفر مورد غربالگری قرار گرفتند که از این تعداد ۷۰۳ نفر نیازمند مداخلات اجتماعی بودند.

وی بیان کرد: ۲۸ کارگاه و آموزش هزار و ۱۲۰ نفر از طرف سازمان‌های مردم‌نهاد، تقدیر از فعالان عرصه مواد مخدر و فرهنگ‌سازی در این راستا توسط دهیاران و شورا‌های اسلامی ازجمله اقدامات انجام‌شده در این زمینه است.

بیرانوند تصریح کرد: ۱۹ کارگاه آموزشی نیز برگزار و ۶۰ میلیون ریال توسط بهزیستی در حوزه درمان اختصاص‌یافته و برپایی نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد و اجرای طرح نظام مراقبت از همه مقاطع تحصیلی برای دانش‌آموزان انجام‌شده است.

وی گفت: در حوزه درمان کمپ‌های ترک اعتیاد نیز ۱۲۵ میلیون ریال اعتبار اختصاص یافت و برای ۱۵ نفر از بهبودیافتگان اشتغال‌زایی صورت گرفت.

فاطمه زهرا توکلی مدیرکل بهزیستی استان لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: یکی از آسیب‌های اجتماعی که در مناطق محروم وقوع آن بیشتر از موارد دیگر است، موضوع طلاق است که اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: در این راستا در شهرستان دلفان که یکی از محروم‌ترین مناطق لرستان است با راه‌اندازی یک مرکز تخصصی آموزش و مشاوره پیش از ازدواج توانستیم توسط نیرو‌های کاملاً تخصصی خدمات ارائه کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان لرستان عنوان کرد: در این زمینه ۲۹ درصد از ۲۶۵ نفر کسانی که از خدمات این مرکز استفاده کرده بودند منجر به سازش شده است.

وی بیان کرد: با کمک اقداماتی که در حوزه پیشگیری از طلاق به‌عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی انجام‌شده، رتبه لرستان درزمینهٔ وقوع طلاق از ۱۳ به رتبه ۱۸ رسیده است که نشان می‌دهد اقدامات صورت گرفته مؤثر بوده است.

توکلی تصریح کرد: در حوزه خدمات‌رسانی به زنان بی‌سرپرست نیز ۱۵۰ نوع فعالیت داریم و ۳۰۰ نفر تحت پوشش قرار داده‌ایم که ماهانه از سازمان بهزیستی کمک دریافت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی در این شهرستان تأسیس‌شده که منجر به اشتغال هفت نفر از نیرو‌های تخصصی در این شهرستان شده است؛ سال گذشته برای ۱۲۶ نفر شغل ایجاد کرده‌ایم که در این راستا ۱۴۰ درصد رشد را نشان می‌دهد و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز برای ۱۰۰ نفر شغل ایجاد شود.

توکلی گفت: چهار هزار و ۱۱ نفر معلول در این شهرستان تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و از ۲۲ فرآیند خدمات درزمینه‌های مختلف استفاده می‌کنند؛ درزمینه تهیه مسکن نیز ۳۲ خانوار شناسایی‌شده که به‌هیچ‌عنوان توانایی تهیه مسکن برای خود ندارند که باید موردحمایت قرار گیرند.

انتهای پیام/د

طرح نظام مراقبت از دانش‌آموزان دلفانی اجرا شد

برچسب ها: بهزیستی ، مواد مخدر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.