جهانبخش متخصص بیماری های عفونی و تب دار در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه؛ گفت:بیماری های برونشیت رفلاکس معده مصرف سیگار و سایر مواد دخانی و حساسیت ها گرد و عبار و موادی که بوی تند دارند با اثر فشاری بر دستگاه تنفسی موحب ایجاد سرفه می شود.
جهانبخش گفت:خیلی از افراد دچار بیماری سرماخوردگی می شوند و وقتی بهبودی مختصری پیدا می کنند درمان را قطع می کنند و بعد از ان دچار سرفه هایی می شوند که عموما خشک هستند و دچار درد پشت جناق می شوند که سرفه ها ازاد دهنده هستند و ممکن است پشت سرهم سرفه کنند و تا حد تیرگی صورت است که نشانه آلرزئ قدیمی در فرد است.
وی ادامه داد:سرفه ممکن است که بر اثر ذرات معلق در هوا قارچ ها و یا آلاینده های محیطی باشد سرفه های بعد از انفلونزا معمولا بعد از بیماری ویروسی شروع می شود و به دلیل احتقان و یا تورم در سلول های مخاطی بروز می کند و معمولا طولانی مدت است که در بعضی اوقات ادامه پیدا می کند و در نهایت به اسم منجر می شود .
جهانبخش گفت:چیزی که مشخص است این است که سرفه ها معمولا عفونی نیستند و تجویز انتی بیوتیک موثر نیست و معمولا داروهای ضد التهاب مانند استروئیدها و انتی هیستامین های جدید استفاده می شود.
وی بیان کرد:سرفه های شبانه علت رفلاکس دارد و معمولا با دراز کشیدن تشدید می شود که به طور معمول خشک هستند .
وی بیان کرد:سرفه هایی که با سرماخوردگی شروع می شود در فصل سرد و بر اثر عفونت های ویروسی دیده می شود که با شربت دیفن هیدرامین کامپاند دکسترومتروفان و استامینفون کدیین درمان می شود اما سرفه ها طولانی مدت باید حتما پیگیری شود که درمان با شربت ها بی تاثیر است.
انتهای پیام/ز