به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، استاندار در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: در راستای تدوین سند توسعه روستایی ۸۷ کارشناس به روستاهای مختلف استان اعزام شدند تا از نزدیک شرایط زندگی مردم، نیازها و چالشهای منطقه را شناسایی کنند.
محبی افزود:کارشناسان با بررسی مسائلی نظیر میزان، بیکاری، منابع مادی، زیرساختهای راه، مخابرات، برق و کشاورزی به تدوین سند توسعه روستاهای استان پرداخته اند.
وی تصریح کرد: در این سند روستاها با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی نظیر کوهستانی، مرزی و ساحلی بودن مورد بررسی قرار گرفته اند و در این رابطه 10 راهبرد تدوین شده است که با تدوین این سند پلکان طرقی و تحول روستاها در ده سال آینده ترسیم شده است.
استاندار با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در طرحها و پروژهها اظهار داشت: مشارکت خود مردم در پروژهها روح اعتماد به مسئولان و نظام را در جامعه افزایش میدهد و دستگاههای اجرایی، باید زمینه را برای حضور بخش خصوصی در بخش های اشتغال و اقتصاد فراهم کنند و موانع فعالیت بخش خصوصی را رفع نمایند.
وی تصریح کرد: همچنین باید به مشکل کم آبی نیز توجه شود و مسئولان برای این مهم چارهای بی اندیشند.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اولویت بندی نیازمندیهای روستایی گفت: گستردگی استان و حجم بالای کمبودها در روستاها، اولویت بندی ورفع نیازمندیهای روستایی را ضروری کرده است.
سید دانیال محبی استاندار، ظهر در جلسه شورای برنامه ریزی استان نقش مردم را در توسعه هر منطقه بسیار موثر برشمرد و افزود: روند توسعه در هر منطقه مبتنی بر خواست و اراده مردم و میزان مشارکت آنان است.
وی با بیان اینکه بخشی از توسعه با خواست و تلاش مردم محقق میشود؛ ادامه داد: دانشگاه ها، دستگاههای فرهنگی و رسانهها باید فکرهای توسعهای را تربیت و تقویت کنند چراکه بدون فراهم شدن این بستر دسترسی به اهداف مورد نظر میسر نخواهد بود.
استاندار اظهار داشت: مدیران باید واقعیات را به مردم منعکس کنند و از دادن وعده و قولهایی که نتیجهای در پی ندارد پرهیز کنند.
محبی افزود: عمل گرایی موجب افزایش اعتماد مردم میشود و درصورتی که خدمتی برای آنها انجام شود، قدردانی مردم را در پی دارد و اوت را در قبال خدمات مسئولین خواهند داشت.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان خطاب به دستگاههای اجرایی گفت: دستگاهها باید نقش تسهیل گری خود را پر رنگتر کنند و با ایجاد بستری مناسب و بدور از مانع تراشی، برای سرمایه گذاری بخش خصوصی زمینه ایجاد اشتغال در استان را ایجاد نمایند.
مدیر سازمان برنامه و بودجه استان نیز در جلسه گفت:حدود سه درصد اعتبارات اختصاص یافنه به استان در بخش عمران هزینه میشود.
مالکی افزود: در خصوص رفع مشکل کم آبی ۱۰۲۰ میلیارد تپمان اعتبار در استان توزیع شده که ۱۸۰میلیارد تومان به بخش آب روستایی اختصاص یافته است .
میرشکار رییس سازمان صنعت و معدن استان هم با تاکید بر نقش معادن در توسعه منطقه اظهار داشت: در استان سیستان و بلوچستان معادن فراوانی وجود دارد که میتواند در بحث توسعه مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی افزود:علاوه بر این ظرفیتهای مختلف تولیدی نیز میتواند به مدد توسعه منطقه بشتابد.
انتهای پیام/پ