به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حیدری مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مصرف نمک دریا را تهدیدی جدی برای سلامتی مردم دانست و تاکید کرد: این نوع نمک نباید مصرف شود.
وی گفت :مصرف نمک های طبیعی مانند سنگ نمک و نمک دریا سلامت مردم را به خطر می اندازد.
حیدری افزود: نبود وجود یُد عوارض جبران ناپذیری از جمله گواتر، ناهنجاری های مادرزادی، افزایش موارد سقط جنین و مرده زایی، هیپوتیروئیدی مادرزادی، اختلال در رشد جسمی و ذهنی، کر و لالی مادرزادی، لوچی چشم، کم شنوایی، کاهش بهره شنوایی کودکان و کاهش قدرت یادگیری بر روی بدن دارد.
وی از دیگر عوارض نمک های طبیعی را وجود فلزات سنگین سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم دانست و افزود: این فلزات باعث بروز انواع سرطان و عوارض نامطلوبی در دستگاه گوارشی، کبد، کلیه و ریه می شود.
وی وجود ناخالصی های غیرمحلول مانند گچ، شن، ماسه و خاک در نمک های طبیعی را از دیگر دلایل توصیه به مصرف نکردن آن ذکر کرد.
حیدری، بهترین راه پیشگیری از کمبود یُد را مصرف نمک یُد دار تصفیه شده ذکر کرد.
انتهای پیام/د