بدن ما برای تعادل آب و الکترولیدها و حفظ قدرت عظیم و عملکرد عصب هایش به حدود 2 هزار 300 میکرو سدیم در طول روز نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه شیر مستی کارشناس تغذیه گفت: نمک ماده ای است که از سدیم و کلر تشکیل شده که در واقع جضور سدیم برای  انتقال پیام های عصبی در بدن خیلی ضروری است و حتی برای ورزشکاران و افرادی که تعریق زیادی دارند معمولا توصیه می شود

وی افزود: مصرف سرانه نمک در کشور و استان بین سه تا 5 گرم است این میزان حدود 2 تا 3 برابر افزایش پیدا کرده است و همین اختمال ابتلا به فشار خون بالا ، بیماری قلبی و عروقی و حتی ابتلا به آسم و سرطان معده را بیشتر می کند.

کارشناس تغذیه گفت :انواع چیپس، پفک ،سوسیس ، کالباس و حتی کنسروه درصد زیادی نمک دارد که قابل مشاهده نیست و ما به عنوان یک خوراکی از آن استفاده می کنیم.

وی افزود: افراد فشار خون بالا دارند از خوردن این نوع مواد پرهیز کنند و از اب لیمو ترش و سبزیهای معطر استفاده کنند.

 

انتهای پیام/پ

مصرف بیش از اندازه نمک و مضرات آن

برچسب ها: نمک ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.