مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:مردم باید نمک یُد دار تصفیه شده مصرف کنند و از مصرف نمک های طبیعی مانند سنگ نمک و نمک دریا خودداری کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حیدری مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مصرف نمک دریا را تهدیدی جدی برای سلامتی مردم دانست و تاکید کرد: این نوع نمک نباید مصرف شود.

وی گفت :مصرف نمک های طبیعی مانند سنگ نمک و نمک دریا سلامت مردم را به خطر می اندازد.

حیدری افزود: نبود وجود یُد عوارض جبران ناپذیری از جمله گواتر، ناهنجاری های مادرزادی، افزایش موارد سقط جنین و مرده زایی، هیپوتیروئیدی مادرزادی، اختلال در رشد جسمی و ذهنی، کر و لالی مادرزادی، لوچی چشم، کم شنوایی، کاهش بهره شنوایی کودکان و کاهش قدرت یادگیری بر روی بدن دارد.

وی از دیگر عوارض نمک های طبیعی را وجود فلزات سنگین سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم دانست و افزود: این فلزات باعث بروز انواع سرطان و عوارض نامطلوبی در دستگاه گوارشی، کبد، کلیه و ریه می شود.

وی وجود ناخالصی های غیرمحلول مانند گچ، شن، ماسه و خاک در نمک های طبیعی را از دیگر دلایل توصیه به مصرف نکردن آن ذکر کرد.

حیدری، بهترین راه پیشگیری از کمبود یُد را مصرف نمک یُد دار تصفیه شده ذکر کرد.

انتهای پیام/د

مصرف نمک دریا تهدیدی جدی برای سلامتی مردم

 

برچسب ها: اخبارپزشکی ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهار
۲۲:۵۳ ۰۹ دی ۱۳۹۸
با عرض احترام این حقه ها دیگه قدیمی شده...الان همه میدونن کمبود ویتامین دی و منیزیم بدلیل مصرف نمک شیمیایی یا همون تصفیه شده هستش...هرچقد مردم بیشتر نمک یددار استفاده کنن به نفع ایناس چون یه جوری باید داروهاشون رو به مردم غالب کنن....ماکه چندین ساله نمک دریا استفاده میکنیم و با خیال راحت تو هرغذایی میریزیم به دور و اطرافیان هم نمک دریا رو توصیه میکنیم حتی بهشون نمک هم هدیه میدیم...