به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زمانی که وهابیها در انتشار تفکر افراطی خود در آفریقا ناکام ماندند چندین روش را برای مقابله با این موضوع و گسترده شدن هر چه بیشتر شدن این مکتب ساختگی در پیش گرفتند.
از جمله مهمترین این روشها، پذیرش جوانان آفریقایی در دانشگاههای عربستان، ساخت مدارس در کشورهای آفریقایی و سومین مورد ایجاد جمیعتهایی تحت عنوان جمعیتهای اسلامی بود که در واقع هدف از آنها تبلیغ هر چه بیشتر وهابیت بود.
تلاش عربستان برای تبلیغ هر چه بیشتر وهابیت در آفریقا به حدی است که واکنش برخی رسانههای غربی را نیز به دنبال داشت؛ در همین راستا سال گذشته (2017) مجله «گلوبالیست» آمریکا در گزارشی نوشت، آمریکا نباید در قبال تبلیغات عربستان برای انتشار وهابیت و خشونت در قاره سیاه دستبسته بنشیند.
در این گزارش آمده بود؛ عربستان بدون هیچ خجالتی بزرگترین کمپین دیپلماتیک تاریخ در طول نیم قرن گذشته را به راه انداخت و میلیارد دلار برای انتشار تفسیرهای افراطگرایانه از اسلام اختصاص داد که منجر به تقویت قدرت تندروها در تمام جهان شد.
«گلوبالیست» در ادامه نوشت، عربستان همچنین در سال 2004 به «محمد یوسف» موسس گروه تروریستی «بوکوحرام» که از نیجریه فرار کرده بود، پناهندگی داد و فعالان معتقدند ارتباطی مستقیم میان اموال سرازیر شده سعودی در نیجریه و ظهور بیشتر تعصب به همراه تلاش برای به حاشیه راندن شیعیان وجود دارد.
یکی از پیامدهای این حمایت مالی و غیرمالی گسترده عربستان از گروههای نامبرده شده در آفریقا این است که تعصب و حملات علیه شیعیان در آفریقا افزایش پیدا میکند.
حدود یک ماه پیش (خردادماه)، تعدادی از وهابیها به مسجد شیعی «امام حسین ع» در آفریقای جنوبی حمله کردند؛ یک نفر را به شهادت رساندند و یک نفر دیگر را زخمی کردند.
وهابیها سپس کتابخانه این مسجد را که حاوی قرآن و دیگر کتابهای دینی از جمله کتابهای اهل سنت بود، به آتش کشیدند.
مهاجمان همچنین اقدام به بمبگذاری در زیر منبر این مسجد نیز کرده بودند که خنثی شد. پلیس نیجریه متعهد شده عاملان این جنایت را تحت تعقیب قرار میدهد و مجازات میکند.
منبع: فارس
انتهای پیام/
حتما پیگیری هم میکنه،، حتما