به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از افراد تحمل تابستان و هوای گرم آن را ندارد و با فرارسیدن تابستان کلافگی آن ها را فرا میگیرد. را های مختلفی برای مقابله با گرما وجود دارد. بیشتر از افراد به دوش آب سرد و کولر، برخی به استخر وتعدادی نیز سفر و دریا را ترجیح می دهند.
در بین همه این موارد خوردن بستنی که باعث خنکی بدن شده، هم ارزان تر بوده و در عین حال بسیار خوش طعم و خوشمزه و دارای طعم های متنوعی است و خوردن آن موجب نشاط افراد می شود، راه حل خوبی برای مقابله با گرما خواهد بود. ما در این قسمت می خواهیم در مورد "طرز تهیه بستنی کاکائویی" با 3 روش که یکی از پرطرفدار ترین طعم ها در بین بستنی ها است، صحبت کنیم. شما می توانید یکی از این روش ها را انتخاب کرده و کار خود را شروع کنید.
روش اول در طرز تهیه بستنی کاکائویی خوشمزه
مواد مورد نیاز برای این روش
- 6 لیوان : شیر
- 1 لیوان : شکر
- 1 قاشق غذاخوری به صورت پر : ثعلب
- 2 قاشق غذا خوری : پورد کاکائو
دستور تهیه
- گام اول : در اولین مرحله از طرز تهیه بستنی کاکائویی به این روش، یک ظرف برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم و جهت گرم شدن روی شعله می گذاریم.
- گام دوم : در یک ظرف دیگر شکر، ثعلب و پودر کاکائو ریخته و آنها را باهم مخلوط می کنیم.
- گام سوم : زمانی که شیر به خوبی گرم شد آن را از روی اجاق بر می داریم.
- گام چهارم : آرام آرام ترکیب شکر، ثعلب و پورد کاکائو را به شیر می کنیم.
- گام پنجم : عمل همزدن را تا زمانی که مخلوط غلیظ و یکنواخت شود، انجام می دهیم.
- گام ششم : مایع به دست آمده را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.
- گام هفتم : مایع خنک شده را برای بسته شدن، چند ساعت در داخل فریزر می گذاریم.
- گام هشتم : با سفت شدن بستنی، آن را از فریزر خارج می کنیم.
- گام نهم : بستنی سفت شده را توسط چاقو تکه تکه می کنیم.
- گام دهم : بستنی را میکس می کنیم. به این ترتیب که تکه های بستنی را داخل مخلوط کن غذا ساز یا هر وسیله مشابه دیگر می ریزیم.
- گام یازدهم : و اما در آخرین مرحله از طرز تهیه بستنی کاکائویی، بستنی میکس کرده را داخل ظرف ریخته و در داخل فریزر می گذاریم.
چند نکته در طرز تهیه بستنی کاکائویی به روش اول
- عمل میکس کردن بستنی را در چند مرحله انجام می دهیم زیرا میکس کردن سبب وارد شدن فشار بیشتری به موتور دستگاه می شود.
- عمل مخلوط نکردن ثعلب، شکر و پودر کاکائو، باعث گلوله گلوله شدن این مواد در شیر خواهد شد.
- در صورت استفاده از دستگاه بستنی ساز، مایع بستنی را داخل دستگاه می ریزیم تا تبدیل به بستنی شود.
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه بستنی کاکائویی خوش طعم در روش دوم
- 1 بسته 200 گرمی : خامه
- 4 عدد : سفیده تخم مرغ
- 7 قاشق غذاخوری : پودر شکر
- 2 قاشق غذاخوری : پودر کاکائو
طرز تهیه بستنی کاکائویی در روش دوم
- گام اول: ابتدا بسته خامه را به مدت 2 ساعت در فریزر می گذاریم.
- گام دوم : بعد از گذر دو ساعت، یک ظرف برداشته خامه را در آن می ریزیم.
- گام سوم : به میزان 3 قاشق غذا خوری پودر شکر را به خامه اضافه میکنیم.
- گام چهارم : در این مرحله از طرز تهیه بستنی کاکائویی، با استفاده از هم زن برقی به مدت 5 دقیقه خامه را هم می زنیم تا شکل گرفته و سفت شود.
- گام پنجم : پودر کاکائو را به خامه اضافه می کنیم به این ترتیب خامه کاکائویی ما حاضر شده است.
- گام ششم : سفیده های تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به مدت 5 دقیقه با هم زن برقی می زنیم تا به کف تبدیل شود.
- گام هفتم : مابقی پودر شکر را به سفیده های تخم مرغ افزوده و با همزن برقی هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند.
- گام هشتم : اکنون خامه کاکائویی را ریخته و با قاشق می زنیم.
- گام نهم : مایع بستنی کاکائویی ما حاضر است آن ر در ظرف ریخته در آن را بسته به مدت 1-2 روز در فریزر می گذاریم تا کاملا خود را بگیرد.
نکته: موقع استفاه از خامه اگر مقداری از شیر خامه جدا شده باشد، جهت بهتر شکل گرفتن خامه حتما شیر آن را دور می ریزیم.
روش سوم برای طرز تهیه بستنی کاکائویی لذیذ
در این روش مواد مورد نیاز شامل:
- 1 پیمانه : خامه قنادی شیرین
- 3قاشق غذاخوری : پودر کاکائو
- 2 قاشق غذاخوری + 2/1 پیمانه : شیر عسلی
دستور تهیه
- گام اول : پودر کاکائو را الک می کنیم.
- گام دوم : شیر عسلی را داخل یک ظرف ریخته و مقداری از پودر کاکائو (2/1) الک شده را اضافه کرده و هم می زنیم.
- گام سوم : مابقی پودر کاکائوی الک شده را نیز اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط ما کاملا یک دست شود، هم می زنیم.
- گام چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی کاکائویی، خامه قنادی را در یک ظرف ریخته و خوب هم می زنیم تا فرم بگیرد.
- گام پنجم : مقداری از خامه را به مخلوط شیر عسلی و پودرکاکائو افزوده و خوب هم می زنیم تا به یک مایع روان تبدیل شود.
- گام ششم : ترکیب به دست آمده در مرحله قبل را به ظرف خامه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
- گام هفتم : یک ظرف برداشته، مایع بستنی را داخل آن ریخته، در ظرف را بسته و در فریزر می گذاریم تا کاملا سفت شود.
امیدوار هستیم که آموزش و طرز تهیه بستنی کاکائویی عالی و خوشمزه مورد توجه شما واقع شده باشد. شما بعد از تهیه این بستنی با هر کدام یک از این روش های ذکر شده، می توانید با سلیقه خود به وسیله شکلات، ویفر، گردو و پسته آن را تزیین کرده و حتی با این بستنی خوشمزه از مهمانان خود پذیرایی کنید.
انتهای پیام/
ممنون
او دوست عزیزی ک گفتن آیا حتما ثعلب رو باید بریزیم یا نه و...باید بگم اگه نریزیم ک میشه شیرکاکائو!...تو فریزر هم بذارین میشه شیر کاکائو یخی:)
اون ثعلب باعث حالت بستنی فرمش میشه.
لطفا چیزهای جدیدی بذارید
من درست کردم