به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سید امین قاسمی، مدیرکل میراثفرهنگی استان لرستان گفت: جاذبههای طبیعی بسیاری در دورود وجود دارد از جمله اشترانکوه و نگین آن دریاچه گهر که مورد بازدید هموطنان از اقصی نقاط کشور قرار گرفته است و در چندماه گذشته تاکنون توریستهای خارجی بسیاری از دریاچه گهر بازدید کردهاند.
وی افزود: دریاچه گهر دورود به عنوان یک ژئو پارک در فهرست موقت ثبت جهانی یونسکو قراردارد که اگر زیر ساختها مهیا شود این اتفاق خواهد افتاد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: استاندار لرستان یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار از محل شاخصها برای زیر ساختهای گردشگری دریاچه گهر در شهرستان دورود اختصاص داده که اگر اعتبار آن به صورت نقدی به میراث پرداخت شود خیلی از زیر ساختهای که نیاز استفاده گردشگر است، ایجاد خواهد شد و میتوانیم میزبان گردشگران داخلی و خارجی از اقصی نقاط جهان باشیم.
وی با بیان اینکه زیر ساخت ایجاد کردن وظیفه دولت است، بیان کرد: در کنار دولت، بخش خصوصی در ایجاد زیرساختها هست ولی در حال حاضر دولت اعتباری ندارد که بتواند زیر ساختهای همه جاذبههای گردشگری را همزمان مهیا کند بنابراین گام به گام انجام میشود.
قاسمی خاطر نشان کرد: دولت اگر بتواند گهر را تامین مالی کند، زیر ساختهای دریاچه ساخته خواهد شد و در گامهای بعد و سالهای آینده برای آبشارها و جاذبههای طبیعی شهرستان دورود اقداماتی صورت میگیرد.
وی در رابطه با موزه مردم شناسی دورود نیز عنوان کرد: شهرداری دورود یک ساختمان قدیمی دارد که موزه مردم شناسی وشورای اسلامی شهر در آن مستقر هستند و قرار است با کمک شهردار یک موزه مردم شناسی راه بیندازیم و اسنادی که درگذشته از زمان تاسیس شهرداری بوده و در ساختمان موزه موجود است به نمایش گذاشته شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری لرستان با اشاره به اینکه دومین دورهی جشنواره اقوام ایرانی و صنایع دستی و گردشگری شهرستان دورود به همراه نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی بهمدت 12 شب در این شهرستان برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری دومین جشنواره اقوام ایرانی و صنایعدستی و گردشگری دورود افزایش زمان ماندگاری گردشگر در شهرستان دورود بود و با برپایی نمایشگاه یک نوع بازار برای فروش محصولات صنایع دستی و سوغات محلی ایجاد شد که با استقبال خوب مردم همراه بود.
انتهای پیام/د