آسیب‌شناس اجتماعی گفت: والدین باید حداقل تا سن ۱۵ سالگی و زمان بلوغ فرزندشان بر نحوه استفاده آنان از تلفن همراه نظارت داشته باشند.

امان الله قرائی مقدم جامعه‌شناس و آسیب‌شناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: امروزه با توجه به وضعیت جامعه و مسائل اجتماعی نداشتن تلفن همراه حتی برای کودکان نیز غیرممکن است.

وی افزود: خانواده‌ها باید به وسیله تکنولوژی‌های پیشرفته بر نحوه استفاده کودکان از تلفن همراه نظارت‌های دقیق داشته باشند.

این آسیب‌شناس اجتماعی با بیان اینکه کودکان درک منطقی از مسائل و وضعیت موجود جامعه ندارند، گفت: به دلیل شناخت ناکافی کودکان از جامعه، احتمال گرایش آن‌ها به راه‌های نادرست و بیراهه بسیار است و نظارت مستمر خانواده‌ها می‌تواند از این امر جلوگیری کند و نقش مادران در این امر حائز اهمیت است.

وی افزود: اگر خانواده‌ها تلفن همراه را در اختیار فرزندان خود قرار می‌دهند، باید حداقل تا سن ۱۵ سالگی و زمان بلوغ بر نحوه استفاده آنان از این وسیله ارتباطی نظارت کامل داشته باشند، البته مدرسه هم باید در امر نظارت بر فرزندان به خانواده‌ها کمک کند.

قرائی مقدم گفت: مدرسه و محیط‌ آموزشی جایگاهی برای تلفن همراه نیست و دانش آموزان باید قبل از ورود به مدرسه تلفن همراه خود را به مسئولان تحویل دهند.

وی ادامه داد: فرزندان باید در قبال اعمالی که انجام می‌دهند، پاسخگو والدین خود باشند، چراکه این امر مسئولیت پذیری را در درون خانواده تقویت می‌کند.

قرائی مقدم خاطرنشان کرد: مدرسه و والدین می‌توانند وظیفه مداری و مسئولیت پذیری در کودکان را تقویت کنند، بر این اساس کودکان به بیراهه کشیده نمی‌شوند و می‌توان کنترل بیشتری را روی آن‌ها اعمال کرد.

انتهای پیام/

لزوم تقویت مسئولیت‌پذیری در کودکان توسط والدین و مدرسه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۱۸ تير ۱۳۹۷
بهتر است بجای عبارت تکنولوژیهای پیشرفته دقیقاً بگویید پدر و مادر از چه نرم افزارها یا روش هایی برای کنترل گوشی فرزند خود استفاده کنند.
آخرین اخبار