بالایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت: جشنواره هنر آشپزی و عرضه سوغات استان های کشور طی روزهای 20 تا 22 تیر ماه در محل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه برگزار می شود.
وی گفت : در این جشنواره هتل ها، رستوران ها، واحدهای پذیرایی و اقامتگاه های بوم گردی از 14 شهرستان استان در 100 غرفه انواع غذاها و آش های محلی و سنتی را ارائه خواهند کرد.
بالایی افزود : در پایان جشنواره برای پنج نفر برتر گواهی معتبر آشپزی صادر و به مسابقات کشوری آشپز ایرانی که بهمن امسال در تهران برگزار خواهد شد، اعزام می شوند.
انتهای پیام/د