طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان از دست ندهید با دانستن طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای و نکات بهبود طبخ بهتر آن از آشپزی لذت ببرید.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و راه هایی برای بهبود طبخ آنبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این مقاله طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را برای شما انتخاب کرده ایم. اول از همه باید گفت که با توجه به این که استفاده از گوشت سفید در خانواده های ایرانی روز به روز در حال افزایش است، جوجه کباب نیز بیشتر از گذشته در بین کباب‌های ایرانی محبوب شده است. جوجه کباب یکی از معمول ترین کباب های ایرانی می­ باشد که با گوشت مرغ  آماده می­ شود. مواد مورد نیاز برای این کباب خوشمزه گوشت مرغ و طعم دهنده هایی برای لذیذ تر شدن گوشت می­ باشد. برای تهیه این غذا منقل و آتش مورد نیاز است که با در نظر گرفتن زندگی آپارتمانی امروز برای خانواده ها چندان میسر نمی­ باشد. اما یک جایگزین خوب برای آن، جوجه کباب تابه ای است که می ­توان در هر زمان به آسانی آن را آماده و نوش جان کرد. در ادامه "طرز تهیه جوجه کباب تابه ای" و نکات مربوط به طبخ این غذا را برای شما عزیزان آموزش   می ­دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه کباب تابه ای

  • سینه مرغ: حدود 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • آب لیموترش: 2 الی 3 قاشق سوپخوری
  • ماست: 2 الی 3 قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده به صورت غلیظ: 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • کره : 50 الی 100 گرم
  • روغن مایع: 3 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز و نمک به میزان کافی
  • سیخ چوبی کوچک به تعداد مورد نیاز

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و راه هایی برای بهبود طبخ آن

در زیر به نکاتی که برای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای ضروری است، اشاره می ­کنیم:

  1. حتما سینه مرغ را برای این کار استفاده کنید، چون به علت سفتی گوشت ران مرغ، به این روش پخته نمی­ شود.
  2. طبق سلیقه مقدار زعفران را می­ توانید تغییر دهید.
  3. در صورت تمایل بری جلوگیری از تندی غذا می­ توانید فلفل را حذف کنید.
  4. ماست مورد استفاده ­تان باید شیرین باشد.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و راه هایی برای بهبود طبخ آن

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

  • قدم اول: پیاز را برعکس روش منقل نباید رنده کنید بلکه به صورت درشت خرد کنید.
  • قدم دوم: درون یک کاسه پیازها را ریخته و نمک و فلفل را به آن اضافه می ­کنیم و چنان مخلوط می­ کنیم که پیاز آب بیاندازد.
  • قدم سوم: سینه مرغ را به قطعات کوچک برش می دهیم.
  • قدم چهارم: قطعات مرغ را به مخلوط نمک وفلفل اضافه کرده و با دست مخلوط می ­کنیم.
  • قدم پنجم: در ادامه زعفران دم کرده تا جایی که گوشت ها خوش رنگ شوند به مرغ ­ها اضافه می­ کنیم.
  • قدم ششم: به شکل مربع فلفل دلمه ای را می­ بریم و به مخلوط مرغ اضافه می ­کنیم. دلیل برش های بزرگ اینست که هم زمان با مرغ آن ها را نیز به سیخ می ­کشیم.
  • قدم هفتم: حالا آب لیموترش را هم به مواد می ­افزاییم، بهتر است برای طعم بهتر از لیموترش تازه برای این کار استفاده کنیم.
  • قدم هشتم: ماست را به مخلوط می­ افزاییم.
  • قدم نهم: در ظرفمان را بسته و برای طعم دار شدن گوشتمان به مدت یک ساعت در یخچال می­ گذاریم.
  • قدم دهم: بعد یک ساعت ظرف را بیرون آورده و روغن را به مواد اضافه کرده و مجددا برای 12 ساعت در یخچال قرار می ­دهیم.
  • قدم یازدهم: بعد زمان طی شده مرغ ها را به صورت یک در میان همراه فلفل دلمه ای به سیخ می­کشیم. باید گفت که بدون سیخ هم می­شود مرغ ها را در تابه طبخ کرد.
  • قدم دوازدهم: کره را در ماهیتابه می­ گذاریم تا آب شود.
  • قدم سیزدهم: حالا سیخ ها را در ماهیتابه گذاشته و در آن را گذاشته تا پخته شود. در حین پخت باید مرغ ها را زیرورو کنید تا کاملا پخته شود.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و راه هایی برای بهبود طبخ آن

تا اینجا طرز تهیه جوجه کباب تابه ای را برای شما توضیح دادیم، اما در ادامه به راه های بهتر طبخ شدن آن می پردازیم.

نکاتی برای بهبود طبخ جوجه کباب تابه ای

  1. چون ما غذا را در ماهیتابه آماده می­ کنیم پس بهتر است تکه‌های مرغ نسبت به جوجه کبابی که روی منقل پخته می‌شود، کوچک تر و نازک تر باشد.
  2.  در اجرای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای استفاده از فلفل دلمه ای رنگی باعث زیباتر دیده شدن غذای شما شده و میل به غذا را در شما افزایش می­ دهد.
  3. استفاده از ماست بیشتر باعث نامطبوع شدن غذایتان می ­شود پس هرگز این مقدار را تغییر ندهید.
  4. این موضع باید یادتان باشد که هرگز روغن مایع را از ابتدا به مرغ ها اضافه نکنید چون باعث عدم مزده دار شدن مرغ ها می ­شود. فاصله زمانی یک ساعته برای مزده دار شدن گوشت ها کافی می ­باشد.
  5. همچنین می­توانید طبق سلیقه تان همراه فلفل دلمه ای از پیاز هم مابین مرغ ها استفاده کنید. درصورت تمایل پیاز را به قطعات بزرگ خرد کرده و ومابین مرغ ها قرار دهید.
  6. ماهیتابه را روی اجاق  گذاشته و برای پخت بهتر شعله را متوسط تنظیم می­ کنیم. زیرا در صورت کم بودن شعله کباب ها سفت شده و در صورت بالا بودن شعله مغز کباب ها پخته نمی­ شود.
  7.  اگر دوست دارید در طرز تهیه جوجه کباب تابه ای تنوع ایجاد کنید می­توانید جوجه کباب‌ها را به شکل حلزونی تهیه کنید، باید مرغ را باید به تکه‌های بلند و باریک برش داده و هنگام سیخ زدن مرغ ها را رول کنید و در ادامه سیخ چوبی را از میان آن به گونه‌ای که رول باز نشود رد کنید.
  8. برای پخت این کباب نیاز به آب نیست چون در اثر حرارت سسی که به مرغ ها اضافه کرده اید باعث آب انداختن و پخت کباب ها می­ شود.
  9. این هم ناگفته نماند که می­ توانید از سس استفاده کرده در مرغ ها مقداری در روغن تفت داده و در کنار کباب ها سرو کنید. استفاده از سس باعث لذیذتر شدن کباب ها می­ شود.

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و راه هایی برای بهبود طبخ آن

به همین راحتی و آسـانی و بدون نیاز به آتش و منقل و در زمان کوتاه می توانید این کباب را آماده کرده و با نان نوش جان کنید. در ضمن از جوجه کباب می ­توان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی نام برد که در اکثر مجالس برای پذیرایی مورد استفاده قرار می­ گیرد با توجه به ظاهر زیبای این غذا، شما می­ توانید از این غذا در میهمانی های خود استفاده کنید. در صورت انتخاب این کباب برای میهمانانتان بهتر است کباب ها را همراه با برنج سـرو کنید و برای زیبایی بیشتر می ­توانید برنج­­تان را با زعفران، خلال بادام و پسته تزئین کنید.

امــیدواریم از این آموزش و طرز تهیه جوجه کباب تابه ای نهایت استفاده را در منزل کرده و راضی باشید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
hajar
۱۱:۴۸ ۰۶ تير ۱۳۹۹
متشکرم بابت توضیح خوبتون
Iran (Islamic Republic of)
دانشفر
۲۱:۰۲ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالیهههه