علی ممبینی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، یکی از اهداف آموزش و پرورش را توسعه عدالت آموزشی عنوان کرد و اظهار داشت: توسعه عدالت و کیفیت آموزشی در گرو غربالگری و برنامه ریزی برای فرآیند پس از غربالگری نوآموزان است.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد فضای آموزشی جهت تحصیل دانش آموزان شناسایی شده در طرح سنجش سلامت بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان کارون در چند سال اخیر از کلانشهر اهواز تفکیک شده است، یکی از الزماتی که در این خصوص دیده می شود ایجاد و احداث مدرسه استثنایی در این شهرستان است.
ممبینی، راه اندازی مرکز اختلالات یادگیری در این شهرستان را از دیگر نیازهای لازم در زمینه دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و اذعان داشت: حدود 150 دانش آموز کارونی با نیاز ویژه در مقاطع مختلف تحصیلی هم اکنون در سایر مناطق مشغول تحصیل هستند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با بیان اینکه با همکاری ریاست اداره آموزش و پرورش کارون، پیگیری ها و گام های موثری در زمینه احداث مدرسه استثنائی در این شهرستان برداشته شده است افزود: مجوز احداث نخستین مدرسه استثنایی 12 کلاسه در شهرستان کارون اخذ و بزودی کلنگ احداث این مدرسه در منطقه کوی نخلستان این شهرستان به زمین زده خواهد شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: با احداث این مدرسه طی حداکثر 2 سال آینده مشکل فضای آموزشی مدرسه استثنائی در شهرستان کارون برای همیشه برطرف خواهد شد.
علی ممبینی بیان داشت: تا زمان احداث این مدرسه، تمامی هزینه های ایاب و ذهاب دانش آموزان با نیازهای ویژه شهرستان کارون به نواحی مختلف اهواز از سوی اداره استثنایی استان تامین و پرداخت می گردد.
وی با اشاره اهمیت ایجاد مرکز مشکلات ویژه یادگیری (اختلالات یادگیری) برای افزایش کیفیت آموزشی، اظهار کرد: براساس دستورالعمل وزارتی به ازای هر 5 هزار دانش آموز ابتدایی باید یک مرکز اختلالات یادگیری راه اندازی شود.
ممبینی تاثیر مرکز اختلالات یادگیری را در رفع مشکلات یادگیری در زمینه های مختلف تحصیلی دانش آموزان ابتدایی مهم توصیف کرد و گفت: آمادگی داریم این مرکز را در این شهرستان ایجاد نماییم.
انتهای پیام/گ