رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی ؛
رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی ؛
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، وحید یامین پور رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در
همایش اولین دوره «هفت روز در بهشت» در محل موسسه جوانان آستان قدس رضوی گفت:: سادهترین برداشت از تلویزیون، تلفن همراه و اینترنت این است که اینها ابزاری هستند که میتواند بسته به نوع استفاده دارای اثر خوب یا بد باشند.
یامین پور گفت: اینترنت گردی با کاهش زمان درک و تمرکز در مخاطبان خود در برابر حجم وسیع اطلاعات سبب عدم یادگیری میشود.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی گفت: عاملی که باعث جذابیت
شبکههای اجتماعی در جوامع شد شرایطی بود که مردم میتوانستند دارای زندگی دومی باشند و شخصیت حقیقی خودشان را مخفی کنند.
یامین پور افزود: اینترنت مسیرهای حیاتی جدیدی را خلق میکند و در طی زمان آنها را گسترش میدهد، اما نوجوانان تا سنی محدود میتوانند این مسیر را تحملکنند و بهتدریج کارایی عصبی آنها تحت تأثیر قرار میگیرد.
وی ادامه داد: مبنای توسعه اینترنت در عصر کنونی ایجاد و استخراج حجم بالایی از اطلاعات است و بنیانگذار شرکت گوگل نیز از همین مسیر درآمد کسب میکند.
رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی گفت: شما با جستجو در سرویس اینترنتی گوگل و استفاده از خدمات این شرکت اطلاعات و میزان توجه خود را هزینه میکنید.
وی افزود: متاسفانه گاهی افرادی که دارای جایگاه علمی و اجتماعی هم نیستند در فضای شبکههای اجتماعی با اشتراک تصاویر خود رشد میکنند، سپس هر مطلبی را بهعنوان ارزش به دنبال کنندگان خود معرفی میکنند.
در طول تابستان 2 هزار و 400 نوجوان در اردوهای آموزشی، معرفتی و تفریحی «هفت روز در بهشت» که به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار میشود، شرکت خواهند کرد.
انتهای پیام// ز.ی
برگزاری اولین دوره همایش «هفت روز در بهشت» در محل موسسه جوانان آستان قدس رضوی