بیمارستان رضوی مشهد به عنوان تنها مرکز شرق کشور از سال ۱۳۹۲ مجهز به دستگاه پت سی تی شده است و به عموم متقاضیان به ویژه گردشگران سلامت خدمات‌رسانی می‌کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، دکتر فرشاد امامی رئیس بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان رضوی گفت: گردشگران سلامت به طور متوسط یک سوم تا یک دوم تعداد مراجعان روزانه بخش پت سی تی بیمارستان رضوی را به خود اختصاص داده‌اند و بیشتر این گردشگران، زائران عرب‌زبان منطقه به‌ویژه زائران عراقی هستند.

وی با اشاره به این که بیمارستان به عنوان تنها مرکز شرق کشور از سال 1392 مجهز به دستگاه پت سی تی شده است و به عموم متقاضیان خدمات‌رسانی می‌کند، افزود: بیمارستان رضوی با مجهز شدن به دستگاه «سیکلوترون»، از سال 1394 در مسیر تولید رادیو دارو‌ها گام‌های ارزشمندی برداشته و میزان هزینه‌های انجام پت سی تی اسکن را در این بیمارستان کاهش داده است.

رئیس بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان رضوی با اشاره به این که رادیو دارو‌ها نیمه عمر کوتاهی دارند، گفت: رادیو دارو‌ها با توجه به میزان نیاز بیماران در واحد سیکلوترون بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان تولید می‌شود. البته در صورت افزایش نیاز، دو یا سه بار در روز هم امکان تولید رادیو دارو در این بخش وجود دارد.

وی افزود: رادیو دارو‌های مختلفی در بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان رضوی تولید می‌شود که ساخت رادیو دارو‌های 18F-FET، 68Ga- PSMA و 68Ga- Dota (TATE/ TOC/ NOC)، به طور انحصاری در این بیمارستان فوق تخصصی کشور صورت می‌گیرد.

پزشکی هسته‌ای، شاخه‌ای از تصویربرداری پزشکی است که در آن از رادیو دارو‌ها (مواد رادیو اکتیوی که در دسته دارو‌های ایمن قرار می‌گیرد)، برای تشخیص و درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود.

انتهای پیام// ز.‌ی


گردشگران سلامت از خدمات بیمارستان رضوی در حوزه هسته‌ای استقبال کردند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.