سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: این مجموعه با داشتن ۲۴ مرکز مهارت آموزی فعال در سراسر استان، این فرهنگ را به عنوان یکی از ابزار‌های مورد نیاز برای توسعه اشتغال در سطح جامعه ترویج می‌دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی سازمان فنی وحرفه ای  سیستان وبلوچستان؛مهرداد جهاندیده سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سازمان فنی و حرفه‌ای متولی اشتغال در سطح کلان نیست، اما می‌تواند ظرفیت‌های زیادی را برای توسعه اشتغال ایجاد کند.

وی افزود: توانمندسازی زنان و آسیب دیدگان اجتماعی از طریق آموزش‌های مهارتی و ترویج این آموزش‌ها در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته راهبردی برای تحقق عدالت اجتماعی است.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان از ارائه چهار میلیون و ۲۴۹ هزار و ۶۵۳ نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در بخش دولتی در سال ۹۶ خبر داد و تصریح کرد: این آموزش‌ها در خوشه‌های صنعت، فرهنگ و هنر، خدمات، کشاورزی و فناوری راهبردی در بخش دولتی به متقاضیان ارائه شده است.

جهاندیده افزود: ۲ میلیون و ۴۵ هزار و ۲۹۴ نفر ساعت از این آموزش‌ها برای بانوان و ۲ میلیون و ۶۲ هزار و ۹۵۷ نفر ساعت آن برای آقایان و بیش از ۱۴۱ هزار نفر ساعت آن به طور مشترک ارائه شده است.

وی اظهار داشت: بیشترین فراوانی متقاضیان این مدت سیستان و بلوچستان در رشته‌های لوله کشی گاز خانگی و تجاری، بازاریابی، کارآفرینی، خیاط لباس سنتی بلوچی و مانتو دوزی بوده است.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه سیستان و بلوچستان گفت: این اداره کل در سه ماهه امسال ۸۷۶ هزار و ۸۴۰ نفر ساعت آموزش معادل ۶ هزار و ۹۴۳ نفر دوره آموزشی به متقاضیان ارائه داده است.

انتهای پیام/ع

 مهارت آموزی فنی وحرفه‌ای درسیستان و بلوچستان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار