عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با یادآوری وجود بیش از ۳ میلیون زنان سرپرست خانوار در کشور، گفت: ایران در بین ۴۰ کشور بالاترین تعداد زنان بیوه را به خود اختصاص داده است.

وجود بیش از ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در کشوربه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ به نقل از دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس، محمد وحدتی‌هلان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با یادآوری وجود بیش از ۳ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور نسبت به افزایش تعداد این قشر زنان هشدار داد و گفت: متاسفانه طلاق مهمترین عامل افزایش تعداد زنان خانوار است و بی شک با افزایش آمار طلاق با افزایش روز افزون تعداد زنان سرپرست خانوار مواجه خواهیم شد که که این به عنوان زنگ خطری جدی به شمار می‌رود.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه زنان سرپرست خانوار در معرض انواع آسیب‌های اجتماعی قرار داشته و نباید بدون حمایت رها شوند، افزود: عوامل اجتماعی مانند کاهش ازدواج، افزایش طلاق، سوانح جاده ای، فوت همسر و اعتیاد در افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار نقش زیادی دارد؛ متاسفانه بر اساس آمار‌ها میزان ازدواج‌های ثبت شده در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵، ۸ درصد کاهش یافته این در حالی است که تعداد طلاق‌ها به ۱۷۵ هزار مورد رسیده که افزایش تعداد زنان مطلقه و زنان سرپرست خانوار را به دنبال داشته است.

وی با یادآوری اینکه ۷۱ درصد زنان سرپرست خانوار دارای فرزند هستند، گفت: بر اساس آمار‌ها ۹۰ درصد این قشر زنان ازدواج مجدد نمی‌کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری اینکه زنان سرپرست خانوار دارای فرزند نسبت به سایر زنان سرپرست خانوار با مشکلات بیشتری مواجه هستند، تصریح کرد: این قشر زنان نسبت به سایر زنان شانس کمتری برای ازدواج دارند و با مشکلات معیشتی زیادی مواجه هستند.

وی با بیان وجود یک میلیون زن بیوه در کشور، گفت: ایران در بین چهل کشور بالاترین تعداد زنان بیوه را به خود اختصاص داده است.

وحدتی هلان با تاکید بر لزوم افزایش حمایت‌ها از زنان سرپرست خانوار و اشتغال زایی و توانمندسازی آن‌ها با یادآوری اختصاص ۲۳۰ میلیارد تومان برای بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار در بودجه ۹۷، افزود: باید با وضع قوانین حمایتی مناسب حمایت لازم از زنان سرپرست خانوار و توانمندسازی آن‌ها را در دستور کار قرار داد.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس دهم، فرهنگ‌سازی مناسب را در افزایش آمار ازدواج و کاهش طلاق و به تبع آن کاهش آمار زنان سرپرست خانوار موثر دانست و ادامه داد: به طور قطع فرزندان طلاق با مشکلات فراونی روبرو می‌شوند و درگیر شدن فرزندان با انواع آسیب‌های اجتماعی به دلیل نبود پدر از مهمترین آسیب‌های ناشی از افزایش زنان سرپرست خانوار است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با یادآوری طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ادامه داد: مجلس در برنامه ششم توسعه دولت را موظف کرد تا این طرح را تدوین و اجرا کند که قرار است در تمام استان‌ها اجرایی شود البته توانمندسازی زنان سرپرست خانوار نیازمند تلاش و تعاون تمام مسوولان و دستگاه‌ها است. 

 

انتهای پیام/ش

۷۱ درصد زنان سرپرست خانوار دارای فرزند هستند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.