به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندار در شورای آرد و نان استان افزود: نان مهمترین بخش سبد غذایی ایرانیان است به همین خاطر باید برای استاندارد سازی کیفیت آرد و نان، موضوع نظارت را جدی گرفت.
حبیبی با تاکید بر اینکه قیمت نان باید منطقی و واقعی باشد گفت: این قیمت براساس هزینههایی که صورت میگیرد، تعیین شود.
وی با تاکید بر بهداشت نان گفت: علوم پزشکی استان به همراه سایر نهادهای مربوطه باید در این باره کنترل لازم را داشته باشند تا نان با کیفیت وبهداشتی به مردم عرضه شود.
حبیبی گفت: شرکت غله بر تولید آرد سبوس دار و میزان روند تولید و توزیع آن نظارت و بررسی داشته باشد.
انتهای پیام/