نقی کریمیان رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران در گفتگو خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه طرح دریا از اول خرداد در مازندران آغاز شد، گفت: ناجیان غریق تاکنون ۳۵۱ نفر را از خطر مرگ نجات دادند.
وی با بیان اینکه از آغاز اجرای طرح دریا ۴ نفر در دریای بابلسر، محمودآباد و نور غرق شدند، افزود: از این تعداد مرگ دو در دریا تایید شد و علت مرگ دو غریق دیگر را پزشکی قانونی هنوز اعلام نکرده است.
کریمیان گفت: امروز نیز بر اثر واژگونی قایق تفریحی در سد سنبل رود شیرگاه یکی از خدمههای تفرجگاه این سد غرق شد و تاکنون غواصانان موفق به کشف جسد نشده اند.
رییس هیات نجات غریق و غواصی مازندران افزود: بیشترین غریق در این مدت در دریای بابلسر، محمودآباد رخ داد.
وی از آماده باش همه ناجیان غریق، نیرویهای امدادی، اورژانس و هلال احمر با آغاز تابستان در سواحل استان خبر داد و افزود: ۹۳۰ ناجی غریق با ۱۰۰ قایقران، جت ران و نیروهای دواطلب در مجموع هزار و ۱۰۰ نفر آماده خدمات رسانی در سواحل دریای مازندران هستند.
کریمیان به مسافران و گردشگران توصیه کرد از شنا در شب و خارج از محدوده طرح دریا خودداری کنند.
وی افزود: خانوادههای که گرفتار مواج خروشان دریای خزر شدند و ناجیان غریق حضور نداشتند از لوازمهای امدادی مثل تیوپ، طناب، جلیقه و حلقه نجات استفاده کنند.
فخاری معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران نیز گفت: هزار و ۴۰۴ حادثه غرق شدگی از آغاز اجرای طرح دریا تاکنون در آبهای ساحلی مازندران ثبت شده است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ پایگاه ثابت و سیار ناجیان غریق در سواحل مازندران راه اندازی شد، افزود:هزار و ۲۰۰ ناجی غریق در ۳۷۶ نقطه پرخطر سواحل استان مستقر هستند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مازندران با بیان اینکه ۸۰ درصد غرقیهای نا آشنا به فن شنا و امواج شکافنده دریای خزر بودند، گفت: وجود تپههای ماسهای، چالههای دریایی و برخی تاسیسات که به دلیل پیشروی اکنون زیر آب قرار گرفتند از جمله خطراتی هستند که شناگران را تهدید میکند.
طرح دریا از اول خرداد شروع شد و تا پایان شهریور در استان ادامه دارد.
انتهای پیام/آ