به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سلمان کریمیان، درباره فرزندخواندگی کودکان تحت پوشش بهزیستی استان لرستان گفت: برای فرزند خواندگی شرایط خاص خودمان را داریم که برای واگذاری کودکان به خانوادههای متقاضی کمیتهای متشکل از مدیر کل بهزیستی، معاون امور اجتماعی، کارشناس حقوقی و شبه خانواده وجود دارند که شرایط جسمی، روانی، اقتصادی و فرهنگی فرد متقاضی فرزند را بررسی میکنند و پس از تایید شرایط فرزندان براساس شرایط سنی متقاضیان واگذار میکنند.
وی ادامه داد: به دخترانی که ازدواج نکردند و سنی از آنها گذشته، به خانوادههای بدون فرزند و دارای فرزند این کودکان با حکم قضایی واگذار میشوند.
کریمیان مطرح کرد: این کودکان یا پدر و مادرشان فوت کردهاند یا مادر طلاق گرفته و پدرشان متواری، معتاد و یا مجهولالمکان است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان با بیان اینکه هم اکنون ۵۳۸ کودک نزد خانوادههای سببی و نسبی خود نگهداری میشوند، افزود: ماهیانه به این کودکان ۳۵۰ هزار تومان تحت عنوان امداد پرداخت میشود.
وی بیان کرد: همچنین در حال حاضر ۱۰۴ کودک اعم از بدسرپرست و بیسرپرست در هشت مرکز بهزیستی استان نگهداری میشوند.
کریمیان افزود: از این افراد نگهداری شده ۵۸ نفر دانشجو مقاطع مختلف تحصیلی داریم که تحت حمایت بهزیستی هستند و مخارج تحصیل آنها را سازمان بصورت صد درصدی پرداخت میکند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان عنوان کرد: کودکانی که به خانوادهها داده میشوند تحت نظارت بهزیستی هستند که خانواده آنها را آزار و اذیت نکنند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی لرستان یادآور شد: بیشتر خانوادهها طالب کودکان شیرخوار هستند تا آنها را با اخلاق و فرهنگ خود بزرگ کنند و خبری از پیشینه خودشان نداشته باشند، ممکن است یک کودک ۶ تا ۷ ساله دیر با خانواده اخت شود.
وی گفت: سال گذشته ۲۸ کودک را به عنوان فرزند خوانده به خانوادههای متقاضی واگذار و در عین حال ۵۲ نفر پذیرش شدند.
کریمیان تاکید کرد: حتی به افرادی که مقیم خارج از کشور هستند و شرایط اقتصادی اجتماعی خوبی دارند، پس از تحقیقات انجام شده کودک را واگذار میکنیم.
انتهای پیام/د