معاون امور اجتماعی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر گفت: شهرستان‌های زیر پوشش این دانشکده از لحاظ بیماری‌های ژنتیکی از نوع تالاسمی بیشترین مبتلایان در کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر ؛شهلا میرلاشاری معاون امور اجتماعی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر  تعداد بیماران تالاسمی  این  دانشکده را بیش از هزار و ۳۴۰ نفر اعلام کرد و افزود: انجام نشدن آزمایش ساده‌ای که همچنان در بسیاری از روستا‌ها و حاشیه شهر‌های بلوچستان به دلیل ازدواج‌های غیررسمی زوج‌های جوان توسط عاقدان محلی انجام می‌شود و همچنین انجام نشدن سقط قانونی (جنین مبتلا به تالاسمی ماژور تشخیص داده شده) موجب شده این دانشکده رتبه نخست متولدان تالاسمی را در کشور به خود اختصاص دهد.

وی افزود: بخش تالاسمی ایرانشهر دارای ۲۸ تخت است و روزانه ۵۰ تا ۶۰ بیمار برای تزریق خون به این بخش مراجعه می‌کنند.

وی تصریح کرد: شکل گیری معاونت اجتماعی، ورود سازمان‌های مردم نهاد سلامت در حوزه دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر، اختصاص یک واحد به انجمن تالاسمی ایران شعبه ایرانشهر و بکارگیری یک خانم مبتلا به تالاسمی ماژور به عنوان مسئول دفتر در مهر ماه سال گذشته پس از گذراندن دوره آموزشی در تهران (زیر نظر انجمن تالاسمی ایران) موجب تسریع در تشخیص و درمان بیماران تالاسمی در این دانشکده شده است.

میرلاشاری گفت: سالانه افزون بر ۶۴ میلیارد تومان از سوی دولت برای بیماران تالاسمی در ایرانشهر هزینه می‌شود.

معاون امور اجتماعی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر اظهار داشت: نیاز خونی بیماران تالاسمی در حوزه این دانشکده حدود سه هزار واحد در ماه است.

میرلاشاری  ادامه داد: تامین خون برای بیماران تالاسمی در ایرانشهر یکی از مهمترین دغدغه‌های سازمان انتقال خون این شهرستان است.

وی بیان کرد: عقد‌های غیررسمی مهمترین علت مبتلا شدن کودکان به تالاسمی ماژور در جنوب سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام/ع

 ایرانشهر بیشترین بیمار تالاسمی را دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار