به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، انتظاری با اشاره به وعدههای غذایی سحر وافطار در ماه رمضان اظهار کرد:به عنوان اصول تغذیهی کلی در همهی ماهها و به خصوص بعد از ماه مبارک رمضان،مصرف صبحانه و شام در اولویت است وبهتر است وعده ناهار به صورت مختصر صرف شود.
وی با بیان اینکه در این ماه افراد بعضا دچار مشکلات گوارشی می شوند تصریح کرد: ریشهی این مشکلات که ممکن است هورمونی ویا باکتریایی باشد،باید توسط پزشک متخصص تشخیص و داروی مناسب تجویز گردد.
کارشناس تغذیه در مورد اهمیت میان وعده ومصرف میوهها وسبزیجات گفت: مصرف میوههای متنوع و رنگی به خصوص میوه های فصل تابستان مثل طالبی در زمان پیش از ظهر و عصرانه می تواند تا حد زیادی به سلامتی افراد کمک کند.
انتظاری برای افرادی که دچار چاقی واضافه وزن شده اند نیز توصیه های تغذیه ای داشت وگفت: این افراد باید به طور جدی از مصرف فست فودها ونوشابه وخوراکیهای مضر پرهیز کنند یا ومصرف آن را به حداقل برسانند.
وی در پایان خاطر نشان کرد:اگر افراد وعده های غدایی ومیان وعده ها را در زمان مناسب وبه اندازه کافی مصرف کنند و تنوع غذایی را در وعده غذایی خود بگنجانند،سلامت سطح جامعه بهبود وبا حداقل مشکلات گوارشی افراد روبه رو هستیم.
انتهای پیام /