به طور کلی در کشور 81 واحد تولید شمش روی و 13 واحد فرآوری در لیست سهمیه بندی مواد معدنی معدن انگوران قرار دارند.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مهندس ناصر فغفوری رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان در جلسه بررسی الزامات قانونی و موضوعات معدن سرب و روی انگوران و نحوه عرضه در بورس کالا با بیان  این مطلب گفت: از این تعداد 51 واحد استانی با ظرفیت 275 هزار تن و 7 واحد فرآوری در استان با ظرفیت 6/1 میلیون تن در لیست سهمیه بندی مواد معدنی این معدن قرار دارند.

وی افزود : ظرفیت کل این واحدها بر اساس پروانه های بهره برداری صادره بالغ بر 298 هزار تن می باشد.

فغفوری یادآور شد :  سهمیه اختصاص یافته برای واحدهای شمش روی حداکثر 30درصد و برای واحدهای فلوتاسیون 17 درصد می باشد.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان افزود : این امر حاکی از آن است که معدن انگوران به تنهایی جوابگوی ظرفیت های موجود در استان و کشور نیست و در این زمینه باید تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی در خصوص عرضه مواد معدنی این معدن در بورس کالا یادآور شد : طبق قانون در صورتی که دولت در معادن اجازه قیمت گذاری نداشته باشد و مواد معدنی در بازار رقابتی عرضه شود ، امکان عرضه آن در بورس نیز فراهم می گردد که این امر در خصوص معدن انگوران صدق نمی کند.

در این جلسه مقدم علی معاون بهره برداری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به وضعیت ذخیره مواد معدنی معدن انگوران گفت: از ۲۲ میلیون تن مواد معدنی موجود در معدن انگوران، تا پایان سال ۹۶، ۱۶ میلیون تن استخراج و مصرف گردیده است.

وی تصریح کرد: از ۶ میلیون تن مواد معدنی باقی مانده در این معدن ۴ میلیون تن در بخش روباز معدن و ۲ میلیون تن در بخش زیر زمینی می‌باشد.

معاون بهره برداری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی خاطر نشان کرد: بر اساس ماده ۳۵ قانون رفع موانع تولید باید استخراج و فروش مواد معدنی ازطریق بورس عرضه شود که در این راستا بدنبال اجرای صحیح قوانین در این خصوص هستیم.
 
انتهای پیام/ن
 

جلسه بررسی الزامات قانونی و موضوعات معدن سرب و روی انگوران

برچسب ها: صنعت ، معدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.