به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بجنورد؛ رضا رحیمی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد افزود: به منظور کنترل و کاهش جمعیت عوامل خطرآفرین بیولوژیک ، محوطه خارجی و داخلی کشتارگاه به متراز ۴ هزار متر مربع تحت نظارت این شبکه و همکاری شهرداری بجنورد مورد سمپاشی قرار گرفت.
وی گفت: گرم شدن هوا و افزایش فعالیت حشرات موذی میتواند بعنوان ناقل بیماری و یا عامل ایجاد آلودگی ثانویه در گوشت استحصالی باشد.
رحیمی اظهار کرد: عملیات سمپاشی در روزهای تعطیل هفته پس از خروج گوشت از کشتارگاه انجام و برنامه ریزی لازم برای استمرار هفتگی آن صورت گرفته است.
انتهای پیام/ ب