مدیر گردشگری منطقه آزاد چابهارگفت: راه اندازی و ساماندهی کارگاه‌های تولیدی و فروش صنایع دستی در محدوده این منطقه سبب شده تا زمینه اشتغال ۱۲۲ نفر فراهم شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، طاهره شهرکی مدیر گردشگری منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: صنایع دستی زنان، مردان بلوچ و سیستانی در کشور و خارج از مرز‌ها طرفدران زیادی دارد.

شهرکی افزود: متاسفانه به دلیل آشنا نبودن صنعتگران و سازندگان صنایع دستی برای فروش و عرضه محصولات خود سبب شده تا این قشر درآمد چندانی نداشته باشد.

وی بیان کرد: سازمان منطقه آزاد چابهار از سال گذشته در کنار حمایت‌های ورزشکاران، هنرمندان و دیگر قشر‌ها طرح حمایت از صنعتگران سیستان و بلوچستان را در برنامه خود قرار داده است تا بتواند علاوه بر ایجاد زمینه برای فروش محصولات، آموزش‌های لازم را به آنان بدهد.

وی تصریح کرد: هنرمندان روستایی و شهری سیستان و بلوچستان شناخت کافی و مناسب از بازار فروش و عرضه محصولات تهیه شده را ندارند و صنایع دستی اصیل خود را با کمترین قیمت به فروش می‌رسانند.

مدیر گردشگری منطقه آزاد چابهار از جمله مشکلات تولیدکنندگان صنایع دستی را تبلیغات کم رسانه‌ای به ویژه تلویزیونی، نبود جای مناسب برای فروش محصولات و نبود آموزش صحیح و بروز رسانی صنایع دستی تولیدی و نشناختن نیاز‌های بازار عنوان کرد و افزود: حضور دلالان یکی از مشکلات هنرمندان است که صنایع دستی آنان با قیمت اندک خرید و فروش می‌شود.

شهرکی پرداخت یکسال بیمه هنرمندان، راه اندازی، تجهیز و ساماندهی ۱۹ کارگاه تولیدی صنایع دستی نظیر سوزن دوزی بلوچی، چرم دوزی، سفالگری، لباس محلی، کیف و معرق صدف، صدور ۱۷۷ گواهی مهارتی، راه اندازی نخستین نمایشگاه و فروشگاه عرضه صنایع دستی، ساماندهی و شناسنامه دار کردن و راه اندازی کارگاه‌های تولیدی را از جمله کار‌های منطقه آزاد برای حمایت از هنرمندان صنایع دستی عنوان کرد.

انتهای پیام/.ع

 راه اندازی تجهیز و ساماندهی ۱۹ کارگاه تولیدی صنایع دستی در چابهار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.