به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اعتیاد به گوشیهای هوشمند؛ شاید در لحظه اول شنیدنش برای هر کسی خندهدار و مسخره به نظر برسد اما اولین کسانی که به تلفنهای هوشمند و اپهای متعدد آن وابسته شدند، همان کسانی بودند که ابتدا به این حقیقت خندیدند. اعتیاد به گجتها و وسایل هوشمند در برخی افراد میتواند به حدی برسد که این افراد در طول روز کاری جز چک کردن گوشیها و تبلتها و لپتاپهای خود ندارند و شبها هم با گوشی زیر بالش خود سر به بالین میگذارند.
اخیرا روانشناسان و پزشکان به دنبال روشهایی هستند تا خطر اعتیاد به وسایل هوشمند را از جوانان و جامعهها دور کنند و برای این منظور کارهای درمانی زیادی در طول دوران کاری خود انجام دادهاند. به تازگی هم روشی 7 روزه به عنوان پادزهر در سایتهای مختلف منتشر شده است که از طرف روانشناسان برای ترک اعتیاد به گوشیهای هوشمند مناسب است. این برنامه از این قرار است:
شنبه: ایمیلهای غیرضروری خود را غیرفعال کنید، افرادی که دوستان واقعیتان نیستند ؟ کنید و اپهایی را که استفاده نمیکنید، حذف کنید.
یکشنبه: نوتیفیکیشنها و پیامهای اپهای غیر ضروری را خاموش کنید.
دوشنبه: در مقابل نگاه کردن به گوشی خود به عنوان اولین وسیله در روز پرهیز کنید.
سهشنبه: بیرون از اتاق خود را به عنوان ایستگاه شارژ گوشی انتخاب کنید و یک ساعت قبل از خواب به گوشی خود نگاه نکنید.
چهارشنبه: برای یک وعده غذا بیرون بروید و تلفن همراه خود را نبرید.
پنجشنبه: روز خود را بدون چک کردن شبکههای اجتماعی بگذرانید.
جمعه: تلفن همراه خود را برای کل روز خاموش کنید.
حالا کسانی که دوست دارند گوشی خود را کنار بگذارند اما با راه و روش آن آشنا نیستند میتوانند این کارهای ساده را انجام دهند تا دست آخر به آنچه که قصد دارند، برسند.
انتهای پیام/