۳ هزار و ۱۰۰ تن عسل و مربا از سراب به خارج صادر شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ بدر شکوهی فرماندار سراب در کارگروه اقتصاد مقاومتی سراب گفت: پارسال ۸ هزار و ۲۰۰ تن عسل و مربا در واحد‌های صنعتی این شهرستان تولید شده بود که ۳ هزار و ۱۰۰ تنِ آن، روانه بازار کشور‌های خارجی شد.

وی افزود: انواع فرآورده‌های عسل و مربا‌های تولیدی این شهرستان در بسته بندی‌های مختلف به کشور‌های آذربایجان، کویت، روسیه، مالزی، عراق، افغانستان، پاکستان و آلمان صادر می‌شود.

به گفته وی سالانه در این منطقه ۲ هزار و ۸۰۰ تن عسل طبیعی تولید می‌شود و این شهرستان با دارابودن ۶۵ هزار کندوی عسل، رتبه اول استان را در تعداد کلونی زنبور عسل و رتبه دوم تولید عسل را داراست، از این رو باید با توسعه عسل باکیفیت تولیدی سراب، گام‌های بلندتری در افزایش صادرات این محصول و تحقق اقتصاد مقاومتی برداشت. 

انتهای پیام/ش

عسل و مربا‌های سراب در بازار‌های خارجی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.