مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس از انجام ۹۹۸ مورد بازرسی مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن حساس خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، محمدرضا زارعی مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون در اجرای طرح نظارتی از ۹۹۸ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن حساس بازدید شده است.
وی افزود: این بازدید‌ها شامل نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در قنادی‌های تهیه و توزیع زولبیا، رستوران‌ها، کبابی‌ها و مراکز عرضه کننده مواد غذایی خاص مانند شله، حلیم، سوپ، آش‌رشته است.
مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: تا کنون ۷۳ مورد نمونه برداری و ۵۱ مورد سنجش با دستگاه پرتابل، ۲۷۸ مورد شامل سنجش بار میکروبی از دست کارکنان، تست دور ریز روغن و شوری سنج انجام شده است.
وی افزود: ۸۱۵ مورد کلر سنجی از آب شرب انجام شده و ۹۲ اخطاریه بهداشتی هم صادر شده است.
زارعی گفت: در این مدت ۱۶۰ کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف هم معدوم شده است.

مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: ۱۷ نفر از متخلف استفاده از نمک بیش از حد مجاز در عمل آوری نان و ۱۷ قنادی‌ که به استفاده از رنگ غیر مجاز در تهیه شیرینی جات اقدام کرده بودند، به دادگاه معرفی شدند.
انتهای پیام/ز


اجرای طرح نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

برچسب ها: انتهای سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.