به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ خیر الله امیری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور امروز گفت: از اوایل اردیبهشت، آغاز برداشت برگ سبز چای تاکنون چایکاران گیلانی و مازندرانی ۹ هزار تن چای خشک با کیفیت تولید کردند.
وی افزود: چای باروتی، ممتاز، شکسته، قلم و شکسته قلم از انواع چای خشک تولیدی در ۱۴۰ کارخانه چایسازی گیلان و مازندران است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور خاطر نشان کرد: چایکاران گیلانی و مازندرانی تاکنون ۴۰ هزار و ۴۳۶ تن برگ سبز به ارزش ۹۸ میلیارد تومان از باغهای چای شمال برداشت کردند.
خیر الله امیری با بیان اینکه گیلان و مازندران ۲۵ هزار هکتار باغ چای دارد تصریح کرد:چایکاران این ۲ استان شمالی سالانه در ۳ مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه برگ سبز چای را برداشت میکنند.
انتهای پیام/م.ع