وحید تعقیبی مدیرعامل شهرک صنعتی کاویان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ با اشاره به اهمیت کار دفتر
مشاوره صنعت گفت : استفاده از این دفتر در شهرک کاویان و الگو برداری از آن در شهرکهای دیگر باعث شد که کارخانههای متعددی در شهرکهای صنعتی دیگر نیز راه اندازی شود.
وی افزود: یکی از معضلات
شهرکهای صنعتی این است که بسیاری از زمینهای واگذار شده بلااستفاده مانده اند و ما موظف هستیم طبق قانون شرکت شهرکها هرزمینی که تا مدت 3 سال مورد استفاده قرار نگیرد را به خلعیت برسانیم.
تعقیبی ادامه داد: از سال 93 طرحی در این شهرک با عنوان دفتر مشاوره صنعت فعالیت کرد که هر خریداری که برای خرید زمین به شهرک مراجعه میکرد مورد راهنمایی و مشاوره کامل قرار میگرفت از جمله بحث فروش زمین و واحدهایی که بلااستفاده بودند.
مدیرعامل شهرک صنعتی کاویان گفت: بیش از 10 مورد از واحدهای موجود در شهرک که به دلایل مختلف بانکی، سرمایه در گردش استفاده نمیشد و وجود آنها باعث ایجاد مزاحمت و صرف هزینههای بیت المال بود با راهنمایی در این دفتر به متقاضیانی که تمایل به استفاده از آنها در فاز 1 شهرک صنعتی کاویان داشتند با هزینه کمتری فروخته شد.
وی افزود: استفاده از این روش منجر به فروش 8 واحد به افراد متقاضی بود که در این روش هم فروشنده زمینش بفروش میرسید و هم خریدار کارش چندسال جلوتر میافتاد و هم خود شهرک که اموال بیت المال را نگهداری میکند به سود میرسد.
مدیر عامل شهرک صنعتی کاویان با بیان اینکه ایجاد رونق در واحدهای تولیدی باعث
اشتغالزایی میشود، گفت: از سال 93 که 2 هزار و 650 نفر در این شهرک مشغول به کار بودند در حال حاضر به 4 هزار و 25 نفر شاغل افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام// ف. ح
در خراسان رضوی ؛
نخستین دفتر مشاوره صنعت آغاز به کار کرد