![پرداخت عوارض برای خودروهای پلاک شهرستان به محدوده مرکزی شهر مربوط است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333057_804.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛میر علیاکبر بنیهاشمی مدیرکل امور زندانهای آذربایجان غربی اظهار کرد: میزان مشارکتهای مردمی در جشن گلریزان بیش یک میلیارد و ۲۰ میلیون ریال برآورد شده است.
وی ادامه داد: ۱۵۱ زندانی جرایم غیرعمد چشم انتظار کمکهای مردمی در ارومیه هستند که از این تعداد سه نفر زن و بقیه مرد هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۱۲۰ نفر از این زندانیان محکومان جرایم مالی، حقوقی و تضمین هستند، اضافه کرد: ۱۴ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در ارومیه محکوم به پرداخت مهریه، هشت نفر محکوم به پرداخت نفقه، یک نفر محکوم تصادف منجر به فوت، ۶ نفر محکوم تصادف منجر به جرح و دو محکومان شبهعمد منجر به فوت هستند.
انتهای پیام/ن.م