مجتبی درودیان، رئیس اتحادیه پیراهن دوزان
در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به کمبود میزان تولید مواد اولیه داخلی جهت دوخت پیراهن در کشور، اظهار کرد: تنها تعداد اندکی از
تولید کنندگان پیراهن در داخل ، از مواد اولیه داخلی استفاده می کنند زیرا میزان تولید این محصولات بسیار کم است.
وی افزود: در حالی واردات پارچه، نخ و دکمه هم چنان ادامه دارد که میتوانیم با افزایش میزان تولیدات داخلی در این زمینه ، میزان واردات و وابستگی صنعت پوشاک به ارز را کاهش دهیم.
رئیس اتحادیه پیراهن دوزان با اشاره به میزان تاثیر نوسانات ارزی بر روند تولید پوشاک، اظهار کرد: در اکثر کشورها این صنف به علت استفاده مواد اولیه بومی جزو تولیداتی محسوب می شود که از تاثیرات نوسانات ارزی در امان هستد در صورتی که ایران هم چنان به واردات مواد اولیه برای دوخت پیراهن مشغول است.
وی تصریح کرد: البته اقدام دولت در زمینه تخصیص ارز مبداء به صادرکنندگان مواد اولیه موجب شد تا سودجویان ریسک واردات قاچاق را نپذیرند.اگرچه این موضوع باعث کاهش میزان ورود اقلام به صورت غیر رسمی به کشور شد اما کافی نیست چراکه نیازمند رسیدن به خودکفایی در تولیدات مواد اولیه با حمایت دولت و فعالان اقتصادی هستیم.
درودیان درباره میزان صادرات پوشاک ایرانی نیز گفت: امسال در بخش صادرات خوشبختانه شاهد استقبال کشورهایی نظیر عراق از محصولاتمان بوده ایم که این بیانگر توان بالای دوخت و تولید پیراهن در ایران است.
وی با اشاره به شرایط فعلی بازار پیراهن دوزان با وجود نوسانات ارزی اظهار کرد:بازاریان منتظر ایجاد ثبات در قیمت ها هستند.وضعیت معیشتی کارگران در این روزها مناسب نیست.
برپایی نمایشگاه های تخصصی در کشور های همسایه
درودیان گفت:برگزاری نمایشگاه های تخصصی در کشورهای همسایه و مبداء به منظور بازاریابی تولیدات ملی، یکی از عواملی است که به گسترش روابط تجاری کشورها منجر میشود.البته معتقدم وزارت صنعت،معدن و تجارت باید برگزاری این نمایشگاهها را بر عهده بگیرد چراکه بسیاری از تولیدکنندگان نمی توانند متحمل هزینه های سنگین برپایی چنین نمایشگاه هایی (به صورت شخصی) باشند.
رئیس اتحادیه پیراهن دوزان در پایان تصریح کرد:بهره مندی از حمایت وزارت صنعت،معدن و تجارت در
برگزاری نمایشگاههای بین المللی به منظور معرفی و فروش
کالاهای ایرانی همانند یک برند معتبر تجاری در مجامع بین المللی عمل می کند و باعث می شود کشورها برای خرید محصولات راغبتر باشند.
انتهای پیام/