به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر روز بر جمعیت ساکنان زمین افزوده می شود و این افزایش جمعیت خطری است که حیات این کره خاکی را تهدید می کند. با افزایش جمعیت علاوه بر کمبود آب و غذا، انسان باید با چالش کمبود جا برای دفن مردگان نیز دست و پنجه نرم کند. از این رو محققان به دنبال روش هایی جایگزین برای روش کنونی دفن مردگان هستند که علاوه بر بهینه بودن، به حیات زمین نیز کمک کند.
یکی از این روش های نو، روش دفن زیست محیطی است. در این روش جسد مردگان طی فرآیندی خاص، تبدیل به مواد مغذی برای درختان میشود. در ابتدا بدن مرده، با کمک آب نیتروژن فریز می شود. سپس طی فرآیند ویبریشن، جسد فریز شده به قطعات کوچک تبدیل می شود. در ادامه طی فرآیند خشک کردن، رطوبت ذرات خرد شده گرفته می شود و فلزات و مواد آن از یکدیگر جدا می شوند. در پایان آنچه باقی می ماند در عمق 10 تا 20 اینچی زمین دفن می شود.
خاکستر باقی مانده در ترکیب با خاک، تبدیل به یک ماده مغذی برای درختان می شود.
انتهای پیام/
اما الان روی هر مرده ای یک تن بتن میریزن و بهترین سنگ های مرمر و ...رو میذارن روی قبر .خب معلومه قبر بعد از چندین دهه از بین نمیره و جا کم میاد.اسلام دین کاملی هستش اگه به شیوه اسلام بود جا کم نمیومد .ما از قبرا مجسمه درست کردیم.
حالا اگر می گفتید جا برای آدم زنده کمه می گفتیم یه چیزی
مرده که جای زیادی را اشغال نمی کنه یک متر مربع براش کافیه
البته این در مورد بعضی از اجساد که افرادی مومن هستند و سیرتی خدایی دارند اتفاق نمی افتد و پس از سالیان دراز هم همچنان اجساد سالمند