با توجه به پایان فصل برداشت قارچ های کوهی و رویش قارچ های سمی در این ایام، مردم در خرید این مواد خوراکی دقت کنند.

به گزارشگروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوجمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان به مردم توصیه کرد در این ایام از دلالان و دست فروشان بین راهی و اماکن غیر مجاز، قارج کوهی و وحشی خریداری نکنند.

ابراهیم نعمتی با اشاره به اینکه از روی ظاهر، طعم و مزه کردن به سمی و غیر سمی بودن قارچ نمی توان پی برد ادامه داد: تشخیص قارچ سمی تنها از طریق آزمایش های مختلف انجام می شود.

وی اضافه کرد: پختن یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمی برد و برای تشخیص آن به هیچ وجه نباید آن را با خوردن امتحان کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مسمومیت با قارچ باید از خود درمانی بپرهیزند و فرد مسموم شده را در سریعترین زمان ممکن به بیمارستان انتقال دهند.

انتهای پیام/د

شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در استان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
مسمومین از قارچ سریعا عسل بخورند
Germany
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
مسمومین از قارچ سریعا عسل بخورند
Germany
ناشناس
۱۴:۵۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
مسمومین از قارچ سریعا عسل بخورند