ایرج سپیدکار، رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیر در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، تصریح کرد: این جشنواره با هدف معرفی قابلیت های شهرستان نیر و استان اردبیل در حوزه گردشگری غذا برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری موفقیت آمیز 12 دوره از این جشنواره اضافه کرد: در دوره سیزدهم نیز 70 غرفه به منظور برگزاری این جشنواره در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار نیر پیش بینی شده است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیر ادامه داد: از این تعداد50 غرفه برای آش و غذاهای سنتی و 20 غرفه برای معرفی و فروش سوغات و صنایع دستی تولیدی استان اختصاص می یابد.
سپیدکار ادامه داد: این جشنواره مطابق روال سال های گذشته در سطح ملی برگزار می شود و پیش بینی شده در این دوره نیز بیش از 20 استان از سراسر کشور در این رویداد فرهنگی حضور یابند.
وی تاکید کرد: مدت سه روزه در نیمه دوم تیر ماه سال جاری برای برگزاری این جشنواره پیش بینی شده و امسال در نظر داریم بازی های بومی محلی را نیز همزمان با جشنواره برگزار کنیم.
انتهای پیام/ح