به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ دکتر علی میری در حاشیه اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استانداری خراسان رضوی، گفت: تولید نان و
فرآوردههای بدون گلوتن آغاز و اولین محصولات در دسترس بیماران قرار داده شد.
وی افزود: پیش از این، این مواد در استان تولید نمیشد و به علت این که بیماران سلیاک، نان، بیسکویت و شیرینی دیگری را نمیتوانستند استفاده کنند باید از دیگر استانها و تهران این مواد با هزینه بسیار بالایی تهیه میشد و تدوین سند کنترل و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در سال 1396 تصویب و اجرا و در ادامه تدوین سند
امنیت غذایی استان انجام و به دستگاهها ارائه شد.
رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی گفت: درافرادی که بیماری سلیاک دارند کاهش وزن بر اثر تخریب بافت روده و کاهش جذب مواد مغذی اتفاق میافتد از این رو استفاده از رژیم بدون گلوتن میتواند موجب شود بافت روده به شکل سالم خود برگرددو مشکل هضم و جذب مواد دفع شود.
انتهای پیام//ز. ج.
اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استانداری خراسان رضوی