کشتارگاه صنعتی آمل که ساخت آن از سال ۸۹ آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حمزه قاسمی در جلسه امنیت غذایی آمل با بیان اینکه کشتارگاه سنتی آمل باید بهینه شود، گفت: اگر کشتارگاه صنعتی در آمل از همین امروز کلنگ زنی شود، نباید دست روی دست گذاشت.

وی با تاکید بر بهداشت فردی افراد شاغل در کشتارگاه سنتی آمل افزود: در مورد سلامت مردم به هیچ نهاد و ارگانی اجازه تعلل نمی ‌دهیم.

قاسمی‌ پیگیری وضعیت کشتارگاه صنعتی و احداث آن به تنهایی کافی نیست، گفت: از سال ۸۹ تاکنون بحث کشتارگاه صنعتی در آمل بود و نمی‌ توان سلامت مردم را به خطر انداخت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اینکه آگاهی و اطلاعات و سواد مردم در خصوص مضرات دخانیات کافی نیست، افزود: با مشارکت بخشداران، شهرداری ‌ها و خانه‌ های بهداشت می ‌توان سطح آگاهی مردم را نسبت به این موضوعات افزایش داد.

وی با تاکید بر اینکه نصب پیش سرد کن در کشتارگاه سنتی آمل الزامی‌ است، گفت: مردم اگر دامی ‌قربانی کردند سریعا نباید آن را مصرف کنند که رسم اشتباهی است که متاسفانه هنوز اجرا می ‌شود.

قاسمی‌ افزود: مصرف گوشت پس از قربانی کردن از لحاظ علمی‌ بد است و باید در این خصوص اطلاع رسانی بهتر شود.

انتهای پیام/ م

کشتارگاه صنعتی آمل همچنان در حال ساخت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.