به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، غلامپور سرپرست اداره دامپزشکی آمل گفت: در بازرسی انجام شده از این واحد قصابی چند لاشه فاقد برچسب مشخصات و مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و این نشان دهنده این است که دامها در خارج از کشتارگاه صنعتی به صورت قاچاق کشتار و در قصابی در حال عرضه بودند.
وی با اشاره به خطر سلامت شهروندان در پی مصرف این گوشتها افزود: دامهایی که در کشتارگاه صنعتی کشتار میشوند توسط دامپزشکان قبل از کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار مورد معاینه و بازرسی بهداشتی قرار میگیرند و در صورت بروز علائم بیماری، حذف میشوند.
سرپرست اداره دامپزشکی آمل گفت: در کشتار قاچاق، نظارتی بر امر کشتار نیست به همین خاطر ممکن است برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان از طریق مصرف این گوشتها منتقل شوند.
غلامپور از شهروندان خواست هنگام خرید گوشت مصرفی به برچسب تگ روی لاشه و مهر آبی رنگ بهداشتی دامپزشکی که بر روی لاشه ضرب شده توجه داشته باشند.
انتهای پیام/ع