به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از دعاوی مربوط به سوءاستفاده از اطلاعات شخصی افراد، ناشی از عدم تسلط کاربران در بحث امنیت اطلاعات و نحوه نگهداری و حفظ اطلاعات شخصی میباشد که متاسفانه درصد زيادي از پروندههاي متشكله در مراجع قضائی به علت سهل انگاری خود كاربران در حفظ اطلاعات شخصیشان میباشد.
سرهنگ دوم ابراهيم پرسا گفت: کاربران محترم به هیچ عنوان فضای مجازی را محيطی امن و قابل اعتماد تصور نكنند و به امنيت و حفاظت از اطلاعات خود توجه بيشتری نموده و از ذخیره اطلاعات شخصی و محرمانه خود بر روی دستگاههایی که مستقیماً به اینترنت متصل میشوند خودداری کرده و برای ذخیره سازی اطلاعات از لوحهای فشرده و هارد اکسترنال که در آنها تکنولوژی رمزکننده به کاربرده شده، استفاده نمایند.
رئیس پلیس فتا استان گلستان به کاربران شبکههای اجتماعی توصیه کرد: اطلاعات خصوصی و مهم خود را بر روی رایانه، گوشی و تجهيزات قابل حمل ذخیره نکنند و اطلاعات و تصاویری که نشاندهنده هویّت آنهاست را به هیچ عنوان به اشتراک نگذاشته و پوشههای حاوی اطلاعات خود را رمزگذاری نمايند.
سرهنگ پرسا افزود: كلاهبرداران اينترنتی با ارسال لينكها و فايلهای آلوده حاوی بدافزار كه عناوین جذاب و تحريك كننده دارد اقدام به فريب كاربران مینمايند لذا از باز کرن ایمیلها، تصاویر و فایلهایی که حاوی محتوای مشکوک هستند جداً خودداری نمایید.
رئيس پليس فتا گلستان به شهروندان توصيه كرد: قبل از اینکه مطلبی را در فضاي مجازی منتشر كنيد يا به اشتراک بگذارید اولا خوب فکر کنید که آیا حاوی اطلاعات شخصی و محرمانه است یا خیر؟ دوما دقت كنيد محتوا را برای چه كسی میفرستيد.
وی افزود: در استفاده از اينترنت و فضای مجازی با برنامه عمل نموده و بیهدف اقدام به بازكردن لينكها و صفحات مختلف نكنيد و با توجه به تنوع محتوا، زمان استفاده از فضای مجازی را متناسب با خواستههايتان، برنامهريزی كنيد.
انتهای پیام/