وی با اشاره به اینکه بنیاد برکت 4 هزار شغل در کشور ایجاد کرده است و 100 هزار سهامدار بورس دارد، افزود: فناوری نوین کاهش واردات، افزایش صادرات، توسعه دانش بنیان، توسعه داروهای راهبردی مثل مواد اولیه پنیسیلین و انواع آنتی بیوتیکها از جمله عملکرد مهم این شرکت محسوب میشود.
مدیر عامل گروه دارویی برکت ادامه داد: علیرغم زیانهایی که این شرکت در تولید داروهای مختلف میدهد اما بر اساس سیاستها با تلاش فراوان نخبگان اقدام به تولید دارو میکند، بطوریکه در 2 سال گذشته سه کارخانه با کمترین تعداد سهامدار راهاندازی شد و با پنج شرکت دارویی اروپا در تولید دارو مشارکت داریم.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانههای دارویی چهار هزار و 500 میلیارد ریال است، تأکید کرد: ما سلول انسان سالم را به بیمار تزریق میکنیم و همچنین ظرفیت تولید 50 هزار سلول غیرخودی نیز در این شرکت دارویی مهیا شده است.
جمشیدی با اشاره به اینکه کار سلول درمانی برای بیماران مغز استخوانی انجام میشود، ادامه داد: در این شرکت امکان بررسی و آزمایش برای تولید 20 هزار محصول وجود دارد و ما میتوانیم محصولات را حدود 10 سال نگهداری کنیم.
مدیر عامل گروه دارویی برکت با اشاره به اینکه مجوز GMP از وزارت بهداشت اخذ شده است، افزود: تمرکز ما در سلول درمانی، ژن درمانی و مهندسی بافت است و امروزه محصولات سلولدرمانی آماده ورود به بازار است و اولین آمپول سرطان در بحث ژن درمانی با سرمایهگذاری 400 هزار دلار وارد بازار جهانی شده است و ما سعی داریم که این محصول را در داخل ایران تولید کنیم.
انتهای پیام/