وی ادامه داد: پس از برجام تاكنون حدود ۵۵۵ میلیون دلار سرمایه خارجی در استان البرز جذب شده است که بدون شک منجر به رشد و توسعه اقتصادی استان و كشور خواهد شد.
نجفى تصريح كرد: اكنون ۱۰۵ واحد تجهیزات پزشکی و دارویی در البرز فعاليت مىكنند و هفت هزار و ۴۸۰ نفر شغل ايجاد شده است.
استاندار البرز گفت: استان البرز در تسهيلات و رونق توليد در سال ٩٦ جزء استانهاى برتر بوده است، به آینده البرز در جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی امیدوار و برای حمایت از سرمایه گذاران پیش قدم هستیم.
وی با بيان اينكه باید شرایطی ایجاد شود که هیچ سرمایه گذاری پشت در اتاق مسئولی منتظر نماند، تاكيد كرد: مسئولان بايد برای جذب و پذيرش سرمايه گذاران پیش قدم باشند.
نجفى گفت: ما ٢١ پله در ٦ ماه اخير در فضاى كسب و كار رشد داشتيم و اين فرصتى براى سرمايه گذاران است.
وى یادآور شد: بدون شک جذب سرمایه گذار باعث رونق کسب و کار، اشتغالزایی و رونق اقتصاد استان خواهد شد.
در ادامه غلامرضا تاجگردون رئيس كميسيون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: راه اندازی كارخانه هاى چون كارخانه توليدكننده كيسه خون به خودکفایی و جلوگیری از خروج ارز در كشور كمک شايانى مىكند.
وی ادامه داد: با توجه به شرايط اقتصادی كنونى كشور باید به جای واردات بی رویه که کمر تولیدکنندگان را شکسته است به فکر جذب سرمایهگذار و انتقال دانش باشیم.
تاجگردون عنوان کرد: اكنون ظرفیتهای خوبى در جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی ايجاد شده است که باید از این ظرفیتها به نحو احسن استفاده کرد.
وی ادامه داد: نباید اجازه داد ارز برای کالاهای وارداتى هدر شود که امکان تولید آن در داخل وجود دارد.
رئيس كميسيون برنامه و بودجه با اشاره به مثالى در خصوص واردات كالا تصريح کرد: چند سال قبل شاهد واردات خودروهای بنز الگانس پلیس بودیم كه خوشبختانه امروز حتی یک مورد از آنها نیز در خیابان نیست.
وی اظهار کرد: بايد در کشور شرایطی ايجاد شود که نسبت به واردات بی رویه و خروج ارز حساسیت ویژه ای وجود داشته باشد تا به ثبات اقتصادی برسیم.
انتهای پیام/