کارشناس اداره دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: به شهروندان عزیز اطمینان می دهیم که مرغ هایی در کشتارگاه ذبح می شوند سالم و بهداشتی هستند.

اطمینان می دهیم مرغ هایی که در کشتارگاه بسته بندی می شوند سالم هستندمحمدی کارشناس اداره دامپزشکی استان کرمانشاه     در گفتگو با  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،گفت:مرغ هایی که در کشتارگاه ذبح می شوند با نظارت اداره دامپزشکی است و تمام موازین شرعی و اسلامی در نظر گرفته می شود.

کارشناس اداره دامپزشکی استان کرمانشاه  بیان کرد: توسط کارشناسان  قبل و بعد از کشتار بازرسی ها صورت می گیرد  تا مرغ سالم و عاری از هرگونه بیماری به دست شهروندان برسد.

محمدی گفت: شهروندان عزیز در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا بسته بندی ها توجه کنند و از خرید مرغ زنده جدا پرهیز کنند.

 

وی گفت: مردم عزیز در صورت مشاهده هرگونه  مسائل بهداشتی و یا تخلف در حوزه دامپزشکی می توانند  با شماره 1512یا سامانه پیامکی 100010001512ارتباط برقرار کنند.

گفتنی است 659 واحد صنعتی و سنتی تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه فعالیت می کنند.

انتهای پیام/ز

فعالیت 659 واحد صنعتی و سنتی تولید گوشت مرغ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.