به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ایرج بادپیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر به آغاز برداشت چغندر قند از سطح 384 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان از نیمه نخست اردیبهشت ماه اشاره و بیان کرد: عملیات برداشت تا اوایل خردادماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی میانگین برداشت محصول چغندر در هر هکتار را حدود 75 تن عنوان کرد و اذعان داشت: متوسط عیار محصولات برداشت شده بین 17 تا 18 درصد است.
بادپیما در ادامه تصریح کرد: استفاده از ارقام مناسب چغندر قند، بکارگیری توصیه های کارشناسی در زراعت این محصول و شرایط اقلیمی مناسب در هنگام برداشت از جمله کاهش بارندگی پاییزه سبب کاهش تنفس ریشه و ممانعت از تجزیه قند شده و در بالا رفتن درصد عیار این محصول تاثیرگذار است.
مدیر جهاد کشاورزی شوشتر به عقد قرارداد کارخانه های قند اصفهان و شهرکرد پس با کشاورزان اشاره کرد و اذعان داشت: این کارخانه ها برخی تسهیلات از جمله ادوات کاشت و بذر را به کشاورزان ارائه می دهند.
انتهای پیام/گ